Skip to main content
  • alt
  • 10.04.2015.

Ritam, empatija i katarza u Savskoj

I okrutne budilice su odradile svoje za ovaj tjedan. Naredna dva dana ostat će nijeme i jedino što će te buditi biti će vibracije s mračnih glazbenih utočišta.

 
Jedna takva sigurna kuća ugodno se ugnijezdila na Savskoj na kućnom broju 141, gdje će sutra 11. travnja, pola sata prije no što ponoć dođe po svoju žrtvu, započeti plesna katarza.
 
Da otpustiš emociju i udahneš punim plućima ponekad je potrebno samo da netko drugi razumije, da imaš sujahača kroz život, i zato se za vas iza pulta parkiraju dva empata DJ Gogolesko i DJane Sylph koji, zalijepljeni nevidljivim nitima beata, čine Emphatic Affinity, šumeći ugodnim bijelim šumom rezanja svih utega sa srca sve do 6 ujutro.

alt

 
Akrobati podija s kojima se njišeš na trapezu ritma, terapeutski duo empatije s kojim se cijediš po kožnom kauču nota, Gogolesko i Sylph se vraćaju unazad, duboko na ishodište na partyju Roots Of Emphaty. A korijen ove emocionalne manifestacije, baš kao i svih onih koji ti razvlače lice u ugodnu grimasu, je ljubav.
 
Kao i obično upad ti je free, proljetna noć je nemirna, podatna i meka, sve je moguće i riječi ti nisu potrebne. Pusti empatima da odrade svoje. Tvoje je samo da se pojaviš i odeš kući čist i lagan, ponovo spreman za sve izazove svijeta. Dobro nam došli i vrući vam vikend podiji dragi naši!
 
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2