Skip to main content
  • 24.05.2019.

ROOF AW sprema ljeto snova

Mostarski šarmeri, kako ih je naziva Jutarnji list, ovog ljeta griju srca publike širom regije.

Piše: 


Andrej Jelić i Igor Kurjaković osnivači DJ kolektiva i projekta high end clubbinga imaju pred sobom svijetlu budućnost svoga projekta, s obzirom na to da on raste i dodiruje sve više i više publike na pravi način.

Njihovi setovi natopljeni energijom i emocijama ostavljaju publiku bez daha već duže vrijeme. Dokaz za to su nastupi i pun kalendar svirki među kojima su Garden of Dreams Festival, Ultra, NOX festival kao i Mostar Summer Fest, pored regularnih gostovanja u Sarajevu gdje prostor Silver and Smoke kluba ostaje pun do samog kraja, kako ljudima tako i željom da party ne završi.

I na sve to momci su odlučni da rastope Mostar i ponude mu nešto novo s ljetnom sezonom na atraktivnoj lokaciji Sky Lounge Roof Bara, gdje će pod otvorenim nebom dovesti neka od rastućih imena na sceni, poznata po svojim melodičnim i dubokim izdanjima koja kapaju supstancom koja potiče imaginaciju i izmamljuje velike osmijehe na svakom njihovom eventu.

Njihov sljedeći event je večeras 24.05, gdje u goste dolazi Nandu koji će da raspali prostor kluba Oxygen koji se nalazi u istoj zgradi kao i Sky Lounge Roof Bar. ROOF AW momci su se potrudili da u jednom objektu donesu i outdoor kao i indoor varijantu, što je još jedan dokaz koliko ozbiljno spremaju svoj priču za Mostar. Njegovo zadnje izdanje Simple Chaos se može opisati kao oda emotivnom mazohizmu koje pokazuje Nanduovu raznovrsnost dok se kreće od blažeg downtempa do eksplozivnih dancefloor hitova koji bilo koju osobu sa imalo senzibiliteta bacaju u stanje emotivnog transa.

Upravo tome setovi i ideja clubbinga mostarskih šarmera teži. Jedinstvo publike na flooru koja će više da osjeća i zajedno sanja, a ne tek tako izađe u provod kao svako obično večer.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2