Skip to main content

Roots otvara ljetnu terasu Aurore uz Juliet Fox

Roots nastavlja sa svojom sedmom sezonom partyja po Dalmaciji

Piše: 


Krajem mjeseca, točnije 27. svibnja, Roots se vraća u primoštensku Auroru kako bi otvorili ljetnu sezonu partyja na kultnoj terasi. Postavu nadolazećeg Roots partyja predvodi Juliet Fox, a prate ju DJ Jock, Shipe, Neroa i Nick Jelly.

Juliet Fox je prominentna figura australske elektroničke scene. Njen rast i razvoj najbolje se odražava kroz kvalitetne produkcije koje su izdane na etiketama poput Drumcode, Filth on Acid i Kraftek.

Kroz svoje produkcije, igra se s vlastitim vokalima, koje ukomponira u eksperimentalne ritmove i bas linije. Osim što vlastitu produkciju drži na visokoj razini, njen performans kao DJ-ice također je vrijedan pažnje. Posljednjih godina nastupa diljem svijeta, a skrasila se u Berlinu kojeg naziva svojim novim domom.

Podršku DJ-ici i producentici u usponu pruža višestruko nagrađivaniDJ Jock, apsolutni miljenik hrvatske publike i jedan od najboljih mladih izvoznih proizvoda elektroničke scene. U Auroru se vraća alfa i omega Future Scopea – Shipe, koji iz vikenda u vikend nastupa uz bok sa samom kremom elektroničke glazbe.

Postavu DJ-eva zaokružuju hrvatsko-njemački DJ Neroa, poznat po svojim house, tech-house i techno setovima te pripadnik mlađe generacije šibenskih DJ-evaNick Jelly koji je vjeran svom minimal deep zvuku.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Roots with JULIET FOX/DJ Jock/Shipe/Neroa/Nick Jelly

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop