Roots pres. Coyu - elektronika ravno do korijena

Četvrtak, 21 Ožujak 2019

Sve što se vidi jakim i dobrim na površini jako je i dobro upravo zbog jednakih takvih korijena. Krošnje možda bahato i sanjivo streme nebu no korijen ih drži uzemljenima tamo gdje je sve počelo. Korijen je tvoj iskon, centar iz kojeg gradiš periferiju bez da izgubiš misiju iz vida.


Jednako kao što svoju osobu gradiš na tome da znaš gdje su ti korijeni i što i koga poštuješ, jer poštovanje čvrstinom zaslužuju, jednako je tako i s glazbom koju voliš pa se iskreno ukorijenjeni momci vraćaju s novim Roots-om koji se iz krošnje Judinog Drveta zbog velikog interesa i potrebe za većim kapacitetom 5. travnja seli u klub Central. Originalni i posvojeni Splićani i Splićanke plesat će od sata prije ponoći do 6 u zoru.Za ovo izdanje pripremili su jednu premijeru na domaćim prostorima jer Roots dovodi španjolskog virtuoza Coyu te brazilsku techno senzaciju Vinicius Honoria, a domaćih ruku podršku pružaju prvi čovjek Underground Controla - Miro te osnivač Rootsa, Dj Jock.Coyu je ime iza mega neopisivo popularnog Suara labela preko kojeg je ovaj katalonski DJ i producent preobrazio španjolsku scenu i stvorio jedan od najprepoznatljivijih zvučnih brendova techna i housea te se uspeo do prvog mjesta na Beatport i Resident Advisor ljestvica. Coyu u međuvremenu postaje jedan od najtraženijih underground DJ-a današnjice, a izdanja sjede na Cocoon-u, Drumcode-u, Get Physical-u, Noir Music-u, 100% Pure-u, Tronic-u i na vlastitoj mu Suari. Upravo je izdao novi album "You Don`t Know" koji možete čuti u nastavku.
Vinicius Honorio započeo je dane u divljoj brazilskoj metropoli Rio de Janeira gdje je put vodio direktno prema elektronici - od DJ-a na školskim zabavama 1998. preko  prodavača u prodavaonicama ploča, do rada u klubovima na prestižnim prostorima Južne Amerike. S preko dva desetljeća u glazbi i uglednom reputacijom Drum & Bass DJ-a i producenta uvijek je nekako postojao posebni dio srca sačuvan za techno. 2014. odvela ga je u London gdje nastaju izdanja za Skelton i Elevate, a 2017. izdaje i na Beyerovom Drumcodeu.DJ Jock jedan je od najjačih izdanaka nove generacije scene kojeg dakako već poznaješ. Upravo proslavivši deset godina na sceni, ovaj mladi čovjek uskoro završava na Varelinom Pornographicu i Umekovom 1605, a hvataju ga i Intec Digital i ruke nasmijanog lica čuvara svega onog elektroničkog, gospodina Coxa. Ako na mladima svijet ostaje mislimo da je u prilično dobrim i sposobnim rukama trostrukog Ambasador dobitnika  i Roots osnivača kojeg si već slušao na binama Exit Festivala, Resistance stagea na Ultra Europeu, Amsterdamskog ADE-a, Moondancea, No Sleep Festivala, Sea Star-a te mnogih drugih.INTERVJU
DJ Jock: Ne bih mogao zamisliti život bez muzike. To je moj way-out!

Svoju Entrio upadnicu (80 kn) kljucni ovdje i ukorijeni se, pusti žile duboko pod floor i ne daj se kući. Vidimo se u Centralu na novom Rootsu!

ENTRIO Prodajna mjesta u Splitu

➡GHETALDUS [085] -
Trg Braće Radića 10, Split
➡GHETALDUS [102]
Marmontova 8, Split-
➡DANCING BEAR -
Dioklecijanova 6, Split
➡GHETALDUS [080]  - City Centar Split
Vukovarska 207, Split

Roots pres. Coyu - elektronika ravno do korijena