Skip to main content
  • roska
  • 28.05.2012.

Roska zamjenjuje Redlighta

Kombinacija jakih nastupa Engleza i Talijana na zagrebačkom Hideout launch partiju bit će dostojna najava za sve što nas čeka na Hideout festivalu na Zrću.

Piše: 

Naslovna foto

roska

 

U organizaciji Ekipe iz KvArta i United Electronic Sounda u zagrebačku Staru Klaonicu 2. lipnja stiže talijanski DJ i producent Piero Pirupa (Desolat, Defected/ITA) čije stvari redovito u svojim setovima puštaju velikani poput Petea Tonga, Luciana, Carla Coxa, Richiea Hawtina, Paula Van Dyka, Locoa Dicea, Marca Carole, Dannya Tenaglie, Dubfirea. Pirupa nastupa po najprestižnijim klubovima na svijetu i ponosni je vlasnik dvije stvari sa najviše downloadova na beatportu u 2009. ("Sweet Devil") i 2010. ("Get Funky"). Slušat ćete ga na "UES flooru" uz kojeg će nastupiti i Enemy-a iz susjedne nam Srbije, te domaće snage Zero, Toni Juranović i UES-ov Pete Dux.

{youtube}-eIx5w9ucHk{/youtube}

Glavni gost "Bass floora" Roska (Kicks & Snares, RinseFM / UK) jedan od najpoznatijih predstavnika britanske Bass scene i voditelj radijske emisije na legendarnom RinseFM-u nastupa umijesto prvo najavljenog Redlighta. Puštat će dubstep, grime, garage i house te promovirati novi album "Rinse Presents: Roska" za koji kažu da se odmaknuo od svog "funky" stila. Uz Rosku na "bass floru" nastupaju Danny Bwoy (Trip To Zion), DMT (Black Light, CTF! Cro), RRRamon! aka Yesh (KvArt, Black Light). Za VJ -ing su zaduženi Liik & -polygon.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 45 kn, dok je na dan tuluma 65 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk