Skip to main content

Rumunjska DJ zvijezda Rhadoo novi je izvođač 12-satnog partija We Love Sounda

Rumunjska DJ zvijezda Rhadoo i hrvatski DJ Mate Čeko novi su potvrđeni izvođači uz čije ćemo hitove 21. travnja plesati na novom proljetnom izdanju We Love Sound događaju

Piše: 


Kombinacijom vrhunskog techno i house zvuka, ova popularna DJ imena najavljuju vrhunsku glazbu i ples, pozitivnu energiju i nezaboravnu atmosferu koju će publika imati priliku doživjeti za samo tri tjedna na popularnoj party lokaciji, zagrebačkoj HALI. Već potvrđeni i dobro znani predvodnik partija koji nestrpljivo iščekuje cijela regija je čileanska zvijezda Ricardo Villalobos. Impresivan popis izvođača je sve duži,stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju koje piše novu povijest proljetnih užitaka u našoj metropoli.

Rhadoo je rumunjski DJ elektronske glazbe, producent i remikser. Jedan je od pionira na rumunjskoj elektronskoj glazbenoj sceni, sa strašću prema DJ nastupima koju je počeo hraniti još 1995. i koja mu je pomogla da stekne svjetsku reputaciju. Popularnost njegova rada rasla je s vremenom, a Rhadoo je prepoznat diljem svijeta kao umjetnik jedinstvene i široke vizije. Kao suosnivač [a:rpia:r] labela, zajedno s Rareshom i Petreom Inspirescuom, potaknuo je popularnost minimal techna koji je došao iz Bukurešta.

Kao pravog zaljubljenika u klupsku glazbu i clubbing scenu, Matu Čeku je oduvijek pokretala upravo glazba. Svoj prvi profesionalni nastup pred publikom odradio je 2013., a ubrzo nakon toga postao je traženi gost u popularnim klubovima te na festivalima diljem Hrvatske. Svoju strast prema klupskoj glazbi kanalizira kao rezident u projektima kao što su Sindikat, KBS, Miniwal. Mate uvijek bira glazbu koja je savršena za plesni podij i publiku koja uživa, stoga ne sumnjamo da će nadolazeći We Love Sound biti ispunjen plesom, nezaboravnim druženjem i uzbuđenjima.

Ricardo Villallobos pak ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. Više od 20 godina ima rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu – Amnesiji s Ibize. Također, njegov remix i suradnja sa Depeche Mode na pjesmi “The Sinner in Me” ušla je u antologiju glazbe.

We Love Sound glazbena događanja postala su sinonim za vrhunsku zabavu prožetu najnovijom svjetskom produkcijom i posebnim uređenjem prostora koji posjetiteljima daje jednu novu dimenziju doživljaja glazbe. Za ples na We Love Sound događajima uvijek se traži ulaznica više, a dolazak jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice na ovaj 12-satni event, zasigurno će u Halu i Zagreb privući brojne međunarodne posjetitelje.

Ulaznice se mogu kupiti na linku: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop