Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Warning: simplexml_load_file(http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/houseisok/homeboy-treehouse-hypercolour&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/houseisok/homeboy-treehouse-hypercolour&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto" in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72
homeboy

Ruši se Masters - drugi put

Utorak, 26 Lipanj 2012

Rođendansko iznenađenje za domaćeg house DJ/producenta Homeboya sprema se u Mastersu od kud poručuju da će rušiti zidove.

Ove subote 30.lipnja u zagrebačkom klubu Masters ruše se zidovi uz Homeboyja, Pytzeka i gosta iznenađenja koji će to i ostati s obzirom da se radi o o rođendanskom iznenađenju za Homeboyja.

Prošle godine Homeboy i Pytzek tresli su zidove zagrebačkog kluba Masters uz Omara, a svoj pothvat nastavljaju i ove godine u slavljeničkom tonu.

Homeboy slavi okrugli rođendan i poziva vas da mu se pridružite na plesnom podiju uz premijernu svirku novih hitova koji tek očekuju izdanje. Budite prvi koji će čuti novi Homeboyjev sound uz potporu Pytzeka i tajnog inozemnog gosta.

Nakon uspješnog izdanja za Hypercolour Homeboy pod krilaticom House is OK nastavlja razvijati svoj glazbeni potpis vjeran klasičnoj house školi, uz konstantno ispitivanje temeljnih okvira. I Pytzek ima razloga za slavlje; nakon dva iznimno hvaljena izdanja koja se mjesecima ne skidaju sa set lista Burek donosi i očekivano treće koje je pripalo Vedagoru.  

Cijena ulaznice je 30,00 kn.