Skip to main content
  • homeboy
  • 26.06.2012.

Ruši se Masters – drugi put

Rođendansko iznenađenje za domaćeg house DJ/producenta Homeboya sprema se u Mastersu od kud poručuju da će rušiti zidove.

Naslovna foto

homeboy

Ove subote 30.lipnja u zagrebačkom klubu Masters ruše se zidovi uz Homeboyja, Pytzeka i gosta iznenađenja koji će to i ostati s obzirom da se radi o o rođendanskom iznenađenju za Homeboyja.

Prošle godine Homeboy i Pytzek tresli su zidove zagrebačkog kluba Masters uz Omara, a svoj pothvat nastavljaju i ove godine u slavljeničkom tonu.

Homeboy slavi okrugli rođendan i poziva vas da mu se pridružite na plesnom podiju uz premijernu svirku novih hitova koji tek očekuju izdanje. Budite prvi koji će čuti novi Homeboyjev sound uz potporu Pytzeka i tajnog inozemnog gosta.
{soundcloud}https://soundcloud.com/houseisok/homeboy-treehouse-hypercolour{/soundcloud}
Nakon uspješnog izdanja za Hypercolour Homeboy pod krilaticom House is OK nastavlja razvijati svoj glazbeni potpis vjeran klasičnoj house školi, uz konstantno ispitivanje temeljnih okvira. I Pytzek ima razloga za slavlje; nakon dva iznimno hvaljena izdanja koja se mjesecima ne skidaju sa set lista Burek donosi i očekivano treće koje je pripalo Vedagoru.  

Cijena ulaznice je 30,00 kn.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2