Skip to main content
  • 30.07.2019.

S kime plešeš u Revelinu ovoga kolovoza?

Koliko kolovoza je već prošlo od slaganja Revelinova kamena u 15. stoljeću? Možda neki povjesničar može sa sigurnošću reći, no mi smo jedino sigurni u ovaj naš, temporalno nam najbliži, kolovoz 2019.

Piše: 


Kada barbarska vrućina zagrije betone i plaže danju, noć dolazi kao milostivi spasilac u ovom klubu kulture koji tjera sami jug tvoje zemlje na ples. Da su povijesne suđenice tvoju svijest smjestile samo nešto niže na vremenskoj liniji iz Revelina bi čeznutljivo gledao Dubrovnik za vremenom isteka karantene. Ali nisu i sada nisi ovdje prisilno nego zauvijek voljno s jednim zvonkim "Da!" plesu već 2. kolovoza.

Tutti siete benvenuti a queste notte di italiani a Dubrovnik –  sasvim je prikladno reći, jer vrijeme je za talijanski vikend i s nama su Danny Roma i Nicola Amoruso "Amorhouse" uz podršku MC-a MIlky Blacka. Nicola je talijanski DJ i producent te već desetljeće u rezidencijama najpopularniji talijanskih klubova, dok je kolega mu Danny u glazbi od svoje 16. te se u oko javnosti uspinje rezidencijom u Divinae Follie i singlom Polka Divina. Slušat ćeš sve od Euro dancea do progressive housea. Dove sono upadi? Upravo ovdje.

FB EVENT: Italian Weekend 2019 | Culture Club Revelin

Od 6.-9. kolovoza stavljaš sunce na kožu, ovu kožu na drugu kožu i uho na zvučnik, jer trešti Revelinov vlastiti festival. U prvom danu plešemo uz Ofenbach, Joe2Shine i Depth Perception, narednoga dana preuzimaju Miami Rockets, Vanillaz i Time Jack, a treći dan na pult i tebe paze Kungs, DJIVO i DJ Speed. Ovo je slavlje ljeta, ljubavi, glazbe, vibracija i ljudi, a svoje upade loviš na Revelinovim stranicama ovdje.

FB EVENT: Revelin Festival 2019 | Culture Club Revelin, Dubrovnik

Kada si gladan, luđački gladan, kada nosiš unutra prazninu koju ispuni samo glazba – pojedeš sve. Pod okriljem DJ Maga tako stiže Eats Everything 14. kolovoza. te je ovaj nastup namijenjen kao intimni showcase s ograničenim brojem upada kako bi imao mjesta plesati. Pa tko prvi njegov upad. Bristolskom DJ-u i producentu, koji se ludo brzo uspeo u kolektivnu elektroničku svijest 2011. prikladno nazvanim hitom "Entrance Song", pridružuje se i DANCElectricPHILIPE te još neobjavljeni umjetnici iznenađenja.

FB EVENT: DJ Mag Presents Eats Everything |14.08.2019 Club Revelin

Već 16. kolovoza dubrovačka ulica Sv. Dominika prima Solardo koje je DJ Mag nazvao najboljim novopridošlicama  2016. te ih proglasio najboljim duom 2017. Pridružuju im se dakako i ramena koja neprekidno nose Revelin DANCElectricPHILIPE i DJIVO, a upadi su baš ovdje.

FB EVENT: Solardo 16.08.2019| Culture Club Revelin

Um se bori za stvari i protiv njih. Kažu neki i da klade valja. No ostavi sada klade gdje jesu i bori se za nešto, a ne protiv nečeg drugog plesom, jer je 21. kolovoza vrijeme za novu eklektično električnu rezidenciju iz ruku Filipa koji u goste zove Mind Against, a pridružuju se i Boy.An  Zookey, Filip sam i još neobjavljeni iz sjene iznenađenja. Po upade ovdje.

FB EVENT: Mind Against at DANCEϟectric Residency

Kockasti, skockani, uglati i pravoga kuta, dvoje na treću potenciju pomnožiš li ih s glazbom su The Cube Guys koji u Revelin stižu 23. kolovoza. Dva talijanska producenta stvaraju The Cube Guys projekt još davne 2005. da bi u njemu spojili house i tech-tribal elemente te vokale koji zajedno evoluiraju kroz desetljeće i pol. Podršku pružaju DANCElectricPHILIPE i Joe2Shine, a gdje su upadi? Proprio qui.

FB EVENT: THE CUBE GUYS 23.08.2019| Culture Club Revelin, Dubrovnik

Kao prikaza iz uvrnutog kabuki kazališta, nastranog karnevala, oslobođen pod maskom sluša muze koje su odavno znale talent ne treba lice. Lice nestaje i pojavljuje se forma, nudeći vizualnom društvu nešto da gleda i sluša. 30. kolovoza u Revelin stiže Claptone, kao ujedno i prva rezidencija u klubu po paskom svjetske superzvijezde podija. Pa dođi, pleši, dodirni mu kljun. Tu su i Filip i DJ IVO, a upadi za koje se ogrebeš kandžama i kljunom nalaze se ovdje.

FB EVENT: Claptone Summer Residency 30.08.2019| Culture Club Revelin

Sve što možeš zamisliti postaje stvarno. Zamisli se na flooru Revelina ovoga kolovoza. Dođi, pleši, budi i dobro nam došao u dugo toplo plesno dubrovačko ljeto 2019. Enjoy!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2