Skip to main content
  • 1.11.2020.

Sedmi rođendan etikete PDV. 20% popusta na sva izdanja!

Nezavisna etiketa PDV danas slavi sedmu obljetnicu izdavačkih aktivnosti!

Piše: 


Krenula je sa radom na simboličan datum 1. studenog 2013.g tj. Dan mrtvih koji u svojoj suštini sadrži svojevrstan stav, između ostalih taj je da se u trenucima umiranja diskografije s tim mogu baviti samo zaljubljenici bez kompromisa, pogotovo kada je riječ o nezavisnoj sferi izdavaštva.

U skladu s tim u ponedjeljak, 2.11. omogućuju prigodne popuste od 20% na sva PDV izdanja iz kataloga posjetom dućanu ploča i popratne opreme na katu iznad Pločnika (Međimurska 21, ZGB).

U rođendanskom mjesecu najavit će i nekoliko novih izdanja koja će objaviti u narednom razdoblju. PDV se dosadašnjim radom prometnuo u jednu od agilnijih nezavisnih izdavačkih kuća sa naglaskom na izdanja regionalnih izvođača raznolikih žanrova i stilova. Izvođači iz sfere dub, punk, hip-hop, rock, hardcore, alternative, jazz, world music te elektroičkog izričaja našli su izdavački dom svojim glazbenim uratcima.

FB Event

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk