Skip to main content
  • 26.03.2014.

Sicko Disco i novo radno vrijeme Sirupa

Sicko Disco dovodi gosta s jednog od najboljih deep house labela Kitball.

Piše: 


Label se zove Kittball Records i na njemu izdaju svjetski poznati Tube & Berger i Juliet Sikora koji trenutno lome sve moguće chartove sa zajednickim singlom Come On Now (Set it off), a single Imprint of Pleasure od Tube & Berger vjerojatno znate već od proslog ljeta kad su ga vrtili svi koji drze do sebe.
{youtube}sUoWkRggVig{/youtube}

Isto tako, jedna od brzo rastućih zvijezda je i Flo Mrzdk koji dolazi u petak, 28.3. pokazati što zna i umije LIVE / DJ setom. Zvuk koji će odjekivati zidovima Sirupa je specifičan i prepoznatljiv Kittball zvuk, što će reći – house, deep house, tech house i slični houseasti beatovi.
{youtube}xqUqxdk9JyI{/youtube}

Uz njega, glavnog gosta večeri, slatku warm up dužnost će preuzeti Martyn Negro, kojeg znate kao rezidenta Aquariusa i polovice novog dueta Drop Dopers kojima se predviđa lijepa i vedra klupska budućnost. I za kraj – večer će začiniti i Sicko Disko DJi – Pill Jackson i Freez, koji će vas držati na nogama sve do osam ujutro. Jer, ako niste saznali do sada, Sirup radi od 01 do 08h. Ulaznica je 40 kn.
{youtube}wb1PYTGA5yE{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2