Skip to main content
  • 28.09.2017.

Silvio Hrabar (FG) u subotu otvara novu sezonu Less Is More

Morske vile ispucale su sve svoje adute, sunčanih zraka sve je manje, temperatura mora pada, a želja za trošenjem kalorije je tu. Tugu netreba pokazivati jer rješenje dolazi u unutrašnjosti koja vas kamenim putevima vodi do Qbara, zadarskog utočišta za vesele rejvere.

Piše: 

Svaki kraj jednog razdoblja označava i početak drugog razdoblja. Nakon plesnih noći na otvorenom, zatvaramo to poglavlje i krećemo sa novom pričom. Prepustite tijelo zvukovima nove sezone Less Is More. Ova subota 30.9. u Qbar Zadar otkrit će vam sve tajnosti u kojima je ekipa pod suncobranom dogovarala planove za hladniji period godine. Kako bi vas u što većoj mjeri zagrijali stižu s pojačanjem u vidu Silvia Hrabara. Silvio je hrabrog stava isplovio davne 1997. godine i danas se smatra temeljem dalmatinske elektroničke scene.

Silvio je 2013. otvorio vrata Family Groovesa, etikete u potrazi za dominatnim grooveovima koji će postati novi članovi obitelji i promaknuti ju kako na lokalnoj, tako i globalnoj razini. A da nije sve u priči, nego da i djela to dokazuju, Family Grooves prošle godine osvaja nagradu Ambasador za ''Etiketa godine''. Resident Moondance festivala koji također nastupa na UMF Radio Stageu mega popularne Ultra Europe, spreman je rasplamsati energiju tech house i funky techno ''floor killer'' u sekundi.

Dodatno će vas rasplesati Nick Jelly i kombinacija Butters b2b Chip Mandich. Njihova zadaća je da vas natjeraju na zaborav na hladne vjetrove koji haraju gradom i vrate osmjeh na lice. Ekipa Less Is More zove vas da zajedničkim snagama vratite Sunce u grad. Pločice klub su friško postavljene i treba ih malo razraditi i trebaju vašu pomoć.

Ulaz: do 01h 30 kn, iza 01 h 40 kn

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2