Skip to main content
  • 5.11.2014.

Sirup kao berlinski Berghain

Mjesec dana nakon službenog otvorenja nove sezone i predstavljanja novog ruha, u klubu Sirup u Paromlinu zabava i dalje – liječi.

Piše: 


Prva polovica studenog donosi brojna događanja za ljubitelje plesne glazbe svih žanrova i s kojima brani nedavno mu dodijeljenu titulu zagrebačkog Berghaina, europskog epicentra elektronske glazbe, kojom ga je počastio Electronic Beats magazin.

"Sirup je jedan od najomiljenijih klubova u Zagrebu i vjerojatno najpoznatije mjesto za ples do zore. Ako tražite zagrebački odgovor na Berghain, ne tražite dalje od Sirupa". – piše u tekstu, a Sirup svojim programom i dokazuje.

CFSN DJs nakon dugog ljeta bogatog kolektivnim i pojedinačnim nastupima napokon otvara svoju zagrebačku klupsku sezonu mjesečnim CFSN DJs eventima. U petak, 7. studenog će tako u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night, kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil. Uz mladog Viatorija za pultom Sirupa izredat će se Æon, phillipe, Funk Guru i itch, a vizualnu potporu pružit će im VJ liik.

Kad vam u gradu nastupaju Erlend Øye, Patrick Wolf, Eyedress i Den Sorte Skole, za očekivati je noć prepunu ljubitelja plesne glazbe željnih zabave do jutra. Stoga vam od 1 sat ujutro po završetku službenog programa EB Festivala u galeriji Lauba preporučujemo nastavak plesa u klubu Sirup uz poseban popust za sve s kupljenom festivalskom ulaznicom i line upom kojeg predvode njemački i hrvatski programski koordinatori festivala Dirk Dirks i Pytzek. Za uvod su zaslužni Jakov Kolbas i Mario Novak. Snižena cijena za sve s ulaznicom EB festivala je 20 kuna, a za sve ostale 40 kuna. Sirup pleše do 8 sati ujutro.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2