Skip to main content
  • alt
  • 13.12.2014.

Sirup, Nova, maraton, dva golema gostovanja, novogodišnje odluke…

Što ćeš ti raditi za Novu? Imaš li već planove i zašto nemaš? Prelazak u potpuno novi krug oko sunca party je od kojeg uvijek najviše očekujemo.

 
Nama je sasvim svejedno jeste li odlučili penzionerski u dekici gledati novogodišnji program s kantom francuske u krilu  ili već sada hodate uokolo i tražite najrdramatičniju odjevnu kombinaciju za party, svi ste pozvani u  Sirup.

alt

 
Ali ne ovo neće biti običan doček. Ovo će biti maraton divnosti u trajanju od 15 sati i počinje tek kada izljubiš sve koje si trebao, popiješ sve šampanjce i popucaš sve petarde koje su ti se rolale po džepovima. Party počinje jedan sat iza ponoći i traje do 4 popodne narednog dana.
 
Samo za tvoj gušt Sirup je pozvao dva inozemna gosta koji će skinuti krov s podija. Prvi nam je gospodn koji je iskočio iz njemačke deep& tech struje kako bi zagrijao Sirup do usijanja. Iron Curtis će vas povesti duboko, jako duboko u melankoliju i mrak koje režu optimistični bljeskovi beata. Taman za pustiti sve od prethodne godine da spava u prošlosti i otvoriti ruke i srca prema svemu što dolazi. Uvodi vas u novo poglavlje kombinacijom utjecaja Detroita i Chicaga, deep house ugođaja i techno energije.

alt

 
Direktno iz Londona stiže nam DJ i producent Dax J. S nježnih 15 je već bio poznat na piratskim radio valovima. Od 2005. izdaje svoju glazbu i tada je tresao prvenstveno jungle ritmovima no odjednom je zaokrenuo iglu kompasa, našao se u technu i ostao. Vlasnik je izdavačke kuće Monnom Black na kojoj su svoj dom pronašli dragulji future techna. Techno budućnosti za večer radovanja istoj i iščekivanja narednih 365.

alt

 
Uz internacionalce tu će biti i dobro poznati domaći momci Felver, Pytzek, Funk Guru, Bronski, Mario Novak, Basta, Pete Dux, Jakov Kolbas i drugi.
 
Na Entriu si možeš upecati ograničeni broj od 50 ulaznica po 80kn, nakon čega će biti 100, a na sam dan 120kn. Ako svoje ulaznice želiš držati u rukama u materijalnom obliku navrati na jedno od ovih mjesta:
 
ZAGREB: 
Aquarius CD shop – Branimir centar Kneza Branimira 29, 
Aquarius CD shop – Maksimirska 16, 
Aquarius CD shop – Varšavska 1, 
Churchill – Arena centar Lanište 32, 
Churchill – Avenue Mall Av. Dubrovnik 16, 
Churchill – City Center West Jankomir 33, 
Daily News – Importanne Glavni kol. Trg Ante Starčevića 1, 
Dirty Old Shop – Zagreb Tratinska 18, 
Mini me – Trg Petra Preradovića 1, 
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka – Ilica 76, 
Punkt – Branimir centar Kneza Branimira 29, 
Tvornica Kulture – Šubićeva 2, 
Rockmark Zagreb – Berislavićeva 13, 
Via Tours – Borongaj Krešićeva 32,
 
PULA: 
Activa Travel Pula – Scalierova 1,
 
ZADAR: 
iGrow shop – Stomorica 2,
 
SPLIT: 
iGrow shop – Mihovilova širina 13,
 
ŠIBENIK: 
Vino&Ino – Fausta Vrančića b.b.,
 
RIJEKA: 
iGrow shop – Blaža Polića 5,
 
OSIJEK: 
Daily News Kaufland – Josipa Reihl-Kira 40, 
Luminis – Županijska 1.
 
Et’ga! To je to! Uživajte i možda zajedno uplešemo u 2015.
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2