Skip to main content
  • alt
  • 11.12.2014.

Partiji u bunkerima ispod Sydneyja

Bilo koji prostor može postati legitimni party lokalitet ako ima volje. Ovoga puta Sydney vas vodi u glazbeni underground u svakom smislu ove fraze.

 
Underground ovoga puta nije samo izraz za specifični žanr glazbe već se doslovno odnosi i na mjesta na kojima se održava, mogli bismo reći underground na kvadrat.
 
Stanica u Sydneyu, FBi Radio započela je novi serijal Sceno's Subcultural Safari u kojem pušta da je subkulturalne struje povedu kuda žele s kamerom u ruci. Druga epizoda safarija zaronila je u bunkere ispod Sydneya u kojima se događaju masovni raveovi.

alt

 
Bunkeri su izgrađeni davne 1870. oko luke u Sydneyu kako bi služili kao obrana od Ruskih napada. Ova zagušljiva mjesta niskih stropova od kojih u kakofoniji odzvanja glazba i epileptični svjetlosni efekti služe kao katarza i ispušni ventil mladima koji ne mogu pronaći svoje mjesto na mainstream sceni klubova.
 
Pogledajte video u kojem se našao i intervju s maskiranim osnivačem podzemnih raveova i provjerite kako završavaju ilegalni partyji "down under". Enjoy! Tko zna, možda dobijete i neku ideju za neiskorištene lokalitete na našim područjima.
{youtube}-vcAjHtVWfs{/youtube}
 
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk