Skip to main content
  • 2.02.2016.

Slavonsko-zagrebačka strujna veza u Savskoj!

I budiš se u jednom od onih mirnih jutara u kojima puše onaj uporni sjeverac koji donosi kisik, a izglednost vikenda čini se jednako daleka kao ona Narnije ili Atlantide.

 
No to što još ne treperi na horizontu nikako ne znači da ti već ne možeš baciti uredske potrepštine dramatično sa stola i poput party gusara razmotati kartu vikenda, a mi smo ovdje da te navigiramo nemirnim vodama beata zagrebačkog undergrounda.
 
Pa te sekstant i kompas Klubske u petak, 5. veljače, poziva na povratak u prošlost. Retro, remake i revival su odrednice postmodernog doba u kojem original gubi svoju auratsku posvećenu prirodu, sve je promjenjivo, sve je međupovezano i premreženo. Retroaktivno modificirane inačice prošlosti nose na koži zajedno sljubljena draga sjećanja prohujaog i miris novog vremena. Sve najbolje stvari su rezultat inovacije nakalemljene na tradicionalni korijen.

 
Upravo ovo odvija se na Retrobeatsu pa za sve kojima je buba nostalgije pustila svoj ugodno slatko-melankolični otrov u vene, uz pregršt novih stvari, imat ćete prilike i čuti pokoju staru remodeliranu za novo doba ili pak originale s dubokog dna prašnjavih ladica sjećanja. Sve ovo stiže servirano melodioznim rukama Marka Bruzza i Branosa uz specijalnog gosta Ganca, a momci će te provesti svime od deep housea, tech-housea pa sve do techna.
MARK BRUZZ (Retrobeats)
 
BRANOS (Retrobeats)
 
GANC /special guest/
 

Subota,, 6. veljače gura sunce za horizont kako bi označila trublje koje pozivaju sva party stopala iz njihovih uvriježenih brloga. Na floor Cadenze staje vinkovački dvojac u usponu Hudi i Lukaku koji po prvi puta svoj set donose pred uši Zagreba, a pridružuju im se momci iz HOLM teama, Deejay Iggy i Matko, koji stižu s naslagama najboljeg od tech-housea i techna. Možda operiraju pod zastavom kuće u kojima su sjećanja izgubljenja, zametena i zatrpana no misija je sasvim drugačija, stvarati nova sjećanja i ljubavi jedan po jedan zagrebački podij. Ujedinjeni pod imenom Tech Attack ne staju dok sunce ne poljubi tračnice u Savskoj.

Hudi & LuKaku (Naša Stvar) VK
 
Matko (HOLM, Emp) ZG
 
Deejay Iggy (HOLM, Papaya) ZG
 
Stoga dođi, pleši, živi i budi! Nkad nisi tako mlad kao onda kada radiš ono što voliš!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk