Solis Occasum - nesvakidašnji party u riječkoj Zvjezdarnici

Utorak, 15 Svibanj 2018

Ovaj event nije fikcija; nije fotografija koju ćete vidjeti na internetu, nego koju ćete biti u mogućnosti zabilježiti svojim fotoaparatom, a sve to uz najfiniju glazbenu selekciju dviju predvodnica domaće elektroničke scene - Marine Karamarko i Ane Antonove.


Vrijeme za party je uvijek pravo, ali partijati se ne mora samo u noćnim satima i klupskim prostorima, kao što smo navikli u našem gradu tijekom godine. Ovoga puta sprema se party na predivnoj  i nesvakidašnjoj lokaciji s pogledom na cijelu Rijeku i Kvarner - riječka Zvjezdarnica - Galileo Bar. Specifičnost eventa je njegov početak - ne kreće se poslije zalaska, nego ga dočekujemo i pozdravljamo dan u najboljem raspoloženju.Ako vas je zaintrigiralo što znači naziv eventa, a sigurno je - Solis Occasum je zalazak sunca, a Planetarium samo jedna od sjajnih lokacija gdje ova priča počinje. Posebnost ove priče je live stream cijeloga događanja u realnome vremenu, a to će omogućiti ekipa Education tv-a koja je poznata po svojim live stream emisijama, a odradili su ih do sada i preko 50. Education TV je platforma za promicanje underground kulture u Zagrebu. Za fotografiju i dron bit će zadužen Igor Crnković iz Pilot Media. Osim ove privlačne lokacije i vizualne poslastice, vrlo bitan segment je i ono u čemu će uživati vaše uši - zvuk. Riječka Kimatika Sound Systems dovodi Funktion One razglas.Dnevni plesnjak s pogledom na suncem okupani Kvarner
Vrata se otvaraju 17. lipnja u 17 sati i pleše se do 22 sata na krovu Grada koji teče! Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava. Radi specifične lokacije, broj karata je ograničen.

Solis Occasum - nesvakidašnji party u riječkoj Zvjezdarnici