Skip to main content
  • 15.05.2018.

Solis Occasum – nesvakidašnji party u riječkoj Zvjezdarnici

Ovaj event nije fikcija; nije fotografija koju ćete vidjeti na internetu, nego koju ćete biti u mogućnosti zabilježiti svojim fotoaparatom, a sve to uz najfiniju glazbenu selekciju dviju predvodnica domaće elektroničke scene – Marine Karamarko i Ane Antonove.

Piše: 


Vrijeme za party je uvijek pravo, ali partijati se ne mora samo u noćnim satima i klupskim prostorima, kao što smo navikli u našem gradu tijekom godine. Ovoga puta sprema se party na predivnoj  i nesvakidašnjoj lokaciji s pogledom na cijelu Rijeku i Kvarnerriječka Zvjezdarnica – Galileo Bar. Specifičnost eventa je njegov početak – ne kreće se poslije zalaska, nego ga dočekujemo i pozdravljamo dan u najboljem raspoloženju.

Ako vas je zaintrigiralo što znači naziv eventa, a sigurno je – Solis Occasum je zalazak sunca, a Planetarium samo jedna od sjajnih lokacija gdje ova priča počinje. Posebnost ove priče je live stream cijeloga događanja u realnome vremenu, a to će omogućiti ekipa Education tv-a koja je poznata po svojim live stream emisijama, a odradili su ih do sada i preko 50. Education TV je platforma za promicanje underground kulture u Zagrebu. Za fotografiju i dron bit će zadužen Igor Crnković iz Pilot Media. Osim ove privlačne lokacije i vizualne poslastice, vrlo bitan segment je i ono u čemu će uživati vaše uši – zvuk. Riječka Kimatika Sound Systems dovodi Funktion One razglas.

Dnevni plesnjak s pogledom na suncem okupani Kvarner
Vrata se otvaraju 17. lipnja u 17 sati i pleše se do 22 sata na krovu Grada koji teče! Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava. Radi specifične lokacije, broj karata je ograničen.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk