Skip to main content
  • kameleon

Spasonosno rješenje za urbanu splitsku scenu

Kameleon Club uljeva nadu u spas splitske scene koja se godinama bori sa najezdom ljubitelja domaće zabavne i istočnjačke glazbe. Praktički od zatvaranja kultnog Metropolisa koji je Splitu dao sjaj na DJ sceni, ne postoji mjesto koje uzgaja urbanu kulturu.

Piše: 

Naslovna foto

Kameleon Club


Pokušaji su se rađali poput diskoteke Masters ili Hemingwaya Bara ali to su priče za sebe. Split će od 30. rujna biti bogatiji za još jedan dnevni i noćni klub. Naime, radi se o Kameleon klubu koji će svojim uređenjem, konceptom i ponudom odskakati od do sada uobičajene klubske ponude grada podno Marjana. Klub je smješten u prizemlju Guliver centra.

Tijekom dana omogućava vam mirno i ugodno ispijanje kave, a noću ludu zabavu koja se može naći u gradu uz pristupačne cijene za svačiji budžet. Prekrasan ambijent, ogroman parking ispred kluba i odličan provod su zagarantirani. Već se radi na programskoj shemi a očekuju nas gostovanja mnogih elektronskih glazbenika.

Na Facebooku se ovih dana mogao pročitati i komentar PR službe koji glasi: "pokušat ćemo pokriti širok glazbeni spektar al s naglaskom na ples..u splitu su ljudi zaboravili plesat -_-..i kod nas neće plesat Brad Pitt ;)"

Šta god to značilo vrijeme je da se lagano počnete zagrijavati za jesen a sve novosti oko Kameleona pratite ovdje.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web