Skip to main content
  • 20.09.2011.

Ekskluzivno doznajemo: Nakon Paris Hilton i Kerum postaje DJ

Splitski gradonačelnik osim politikom i biznisom potajno se glazbom bavi od 1998.g. Iako je u mnogo navrata hvalio ljubav prema domaćoj estradi čini se da produkciju elektronskog zvuka vješto uspijeva skriti od javnosti.

Piše: 

Naslovna foto

Kerum postaje DJ


Prema informacijama koje imamo DJ Kerum (na slici gore) već sada ima ponude Ministry of Sounda, Toolroom Recordsa i Spinnina za svoju prvu produkciju. Glazba u njoj je inspirirana "Red Hot Chilli Peppersima". Pjesmu je počeo producirati 2007.g. ali tek je prije par dana dovršena, za što je čekao i pomoć jednog svjetski renomiranog glazbenika.

Prema prvim procjenama iz njegovog Menadžmenta DJ Kerum planira pjesmu licencirati u 60 zemalja među kojima su Velika Britanija, Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Belgija i Francuska. Tek nakon što ona dođe na svjetske top liste lansirati će svoju DJ karijeru.

Možda bi već iduće godine osim Isusa na Marjanu, na Žnjanu uz Davida Guettu mogli slušati i DJ Keruma. Uostalom, Split je posljednjih godina dobio novi sjaj, novog kolovođu, pa zašto ne bi onda dobio pojačanje i na elektronskoj sceni koja je u zimskim mjesecima totalno zakazala utjecajima istočnjačkih melodija.

Ako želite postati prijatelji DJ Kerumu javite mu se na Facebook.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2