Skip to main content

Spektakularni koncert Kosheen uživo na Jarunu početkom jeseni

Koncert Kosheen Live će se održati na Jarunskom jezeru (pored skejt parka) u petak, 24. rujna. (premještno u Boogaloo zbog najave lošeg vremena)

Piše: 


Kosheen je nastao 1999. u Bristolu, a već s prvim albumom iz 2001. “Resist” i hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu ‘jedne od najvećih glazbenih atrakcija iz Velike Britanije’.

Kombinacija drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih. Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Do sada su izdali pet albuma.

Na Jarun dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.

Vrata se otvaraju u 19 sati, koncert će početi oko 21h, a za atmosferu prije i nakon zadužen je DJ FRX! Cijena ulaznica u pretprodaji je 170 kuna, na dan će koštati 190 kuna. Pretprodaja na Entrio.

FB Event
Kosheen Live Show @Jarun (novi datum 24. 9.)

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ako vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme mozete zatražiti do 1.9. (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta), a potrebno ih je zatražiti isključivo preko mail adrese reklamacije@entrio.hr. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web