Skip to main content
  • 15.10.2008.

Sprema se Amsterdam Dance Event 2008

Amsterdam Dance Event postaje sve značajniji događaj za posjetitelje ali i glazbene profesionalce. Lani je zabilježeno 72,000 posjetitelja i 1800 glazbenih profesionalaca koji su prisustvovali događanjima, a ove godine očekuje ih se preko 2000 iz 34 zemlje svijeta. Osnivač Toolroom Recordsa, Mark Knight nazvao je ADE remixom Midema jer spaja dvije cijeline u jednu, konferencije i sajam elektroničke opreme s jedne strane te događaje (evente) elektroničke glazbe s druge.

Piše: 

Amsterdam Dance Event ove godine širi svoj kalendar događanja. Razlog tomu je prošlogodišnja rasprodanost na svim lokacijama pa će ove godine umjesto u četvrtak, započeti u srijedu 22. listopada. No, taj dan više znači mnogo i samim promotorima te managerima koji se imaju sresti na ovom spektaklu, pa će tako srijedu moći iskoristiti za dolazak, preuzimanje akreditacija ali i prve susrete sa svojim poslovnim partnerima.

Konferencija ADE nudi glazbenim profesionalcima mogućnost da susretnu poslovne partnere, predstave svoj biznis internacionalnom auditoriju, da dođu u kontakt s novim ljubima, novom glazbom i trendovima. Na usluzi su 4 poslovno umrežene lokacije i dvije lijepe konferencijske lokacije gdje će se održavati prezentacije, susreti, govori i raznorazni programi.

Četverodnevni ADE festival nije klasičnog tipa već se večeri s poznatim imenima odvijajau na 40 lokacija u Amsterdamu, a tu će nastupiti više od 700 DJa iz cijeloga svijeta.

Za ovu godinu svoje nastupe potvrdili su Paul van Dyk, Armin van Buuren, Trentemøller, Shapeshifters, Groove Armada, Kraak & Smaak, Mousse T, Don Diablo, Fedde le Grand, Tommie Sunshine, Audio Bullys, Mason, Seamus Haji, Steve Bug, Ron Carroll, Richie Hawtin, Robert Owens, Erick Morillo, Michel de Hey, The Cube Guys, Layo & Bushwacka!, Âme, Kevin Saunderson, Joey Negro, Sander Kleinenberg, Eddie Thoneick i drugi.

Uživo će nastupiti: Aril Brikha, Bangkok Impact, Barbara Tucker, Detroit Grand Pubahs, Georgie Porgie, Guy Gerber, Lucien Foort, Lulu Rouge ,Secret Cinema, Seymour Bits, The Advent, Tobi Neumann.

Jeff Mills će se predstaviti na dva mjesta. Odsvirat će svoj set na jednoj od lokacija a tijekom konferencije održat će govor i predstaviti svoju modnu liniju.

Ako ste kojim slučajem u Amsterdamu tijekom ovog spektakla, posjetite ovu adresu kako biste našli kompletne informacije o događanjima. https://www.residentadvisor.net/ade.aspx

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2