Skip to main content
  • 21.12.2017.

Sprema se zimski Forestland, a izašao je i ljetni #Forest2017 film!

Uoči Badnjaka, 23. prosinca dolazi zimski Forestland u čakovečku dvoranu Graditeljske škole, popularni “GOC”.  

Piše: 


Zimska priča Forestlanda nazvana “Winterstory of Forestland” se ovog puta ne održava u šumi; temperature su preniske, zelenila nema, pa je domaćin najveća međimursku dvorana u srcu Čakovca.

Za nešto manje od dva tjedna dolazim po prvi puta u Hrvatsku. Jedva čekam nastupati pred preko 1500 ludih Hrvata na zimskom izdanju Forestlanda. Na Forestlandu me privukao i vrhunski video, a u Amsterdamu su mi ga pokazali Saša i Nikola (organizatori festivala op.a) i odmah sam im rekao da želim biti dio i ljetne, ali i zimske priče. Čakovec, spremamo vam nešto divlje i nešto drugačije, rekao je headliner festivala Brendan Blatt umjetničkog imena Factor B, australski DJ s rezidencijom u Amsterdamu.

Forestland je izbacio nedavno i svoj peti po redu video sa festivala, tzv. “Aftermovie”. Ovog puta filmsku režiju i montažu potpisuje međimurski Marrtinez Photography dok je za glazbenu pozadinu zaslužan Saša Mikac, resident i jedan od organizatora festivala od samih početaka. Nakon što je prošlogodišnji aftermovie bio režiran od strane dviju ekipa, one čakovečke Ivana Šardija i Alexa Drvenkara, ali i pariške od ruke Luca Negrija, ovogodišnji je bio povjeren poznatim snimateljima iz ekipe Marrtinez Photography. Evo kako izgleda!
{youtube}R43jVeGXvAU{/youtube}

Zimski festival Forestland održat će se po četvrti puta. Za glazbeno scenski spektakl zaslužna je zagrebačka renomirana tvrtka Lumilas, dok će svoj obod sceni dati i zanimljiva drvena instalacija, kao i scensko – teatralni nastup plesnog studia “Korak” čakovečke trenerice i umjetnice Virne Hošnjak.

Suradnja s Forestlandom došla nam je instinktivno. Moje, naše cure treniraju cijele godine, imamo desetke nastupa no još nisu nastupale na ovakvim festivalima. Imamo odličan odnos, rad i planove za i ubuduće, a pripremile smo jedan zanimljiv scenski nastup u suradnji sa slovenskim DJ-em i producentom Avadoxom” rekla nam je Virna Hošnjak, trenerica i voditeljica Koraka.

Uz Factor B, vrhunskog uplift trance DJ-a, na Forestland dolazi i cijeli niz regionalnih DJ-eva na čelu sa svjetskim putnikom AVADOXom iz Slovenije, DJuraS, povratnikom, međimurcem Arianom, ali i austrijanac DJ Tomecs, Nick Karsten i domaći dečki Carlos&Detron.  Ulaznice možete kupiti na Ticket2go ili u Starom Hrastu te Arcusu po iznosu od 50 kuna, dok će na dan partija iznositi 60 kuna.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk