Baner

Sprema se zimski Forestland, a izašao je i ljetni #Forest2017 film!

Četvrtak, 21 Prosinac 2017

Uoči Badnjaka, 23. prosinca dolazi zimski Forestland u čakovečku dvoranu Graditeljske škole, popularni “GOC”.  


Zimska priča Forestlanda nazvana “Winterstory of Forestland” se ovog puta ne održava u šumi; temperature su preniske, zelenila nema, pa je domaćin najveća međimursku dvorana u srcu Čakovca.

Za nešto manje od dva tjedna dolazim po prvi puta u Hrvatsku. Jedva čekam nastupati pred preko 1500 ludih Hrvata na zimskom izdanju Forestlanda. Na Forestlandu me privukao i vrhunski video, a u Amsterdamu su mi ga pokazali Saša i Nikola (organizatori festivala op.a) i odmah sam im rekao da želim biti dio i ljetne, ali i zimske priče. Čakovec, spremamo vam nešto divlje i nešto drugačije, rekao je headliner festivala Brendan Blatt umjetničkog imena Factor B, australski DJ s rezidencijom u Amsterdamu.Forestland je izbacio nedavno i svoj peti po redu video sa festivala, tzv. “Aftermovie”. Ovog puta filmsku režiju i montažu potpisuje međimurski Marrtinez Photography dok je za glazbenu pozadinu zaslužan Saša Mikac, resident i jedan od organizatora festivala od samih početaka. Nakon što je prošlogodišnji aftermovie bio režiran od strane dviju ekipa, one čakovečke Ivana Šardija i Alexa Drvenkara, ali i pariške od ruke Luca Negrija, ovogodišnji je bio povjeren poznatim snimateljima iz ekipe Marrtinez Photography. Evo kako izgleda!


Zimski festival Forestland održat će se po četvrti puta. Za glazbeno scenski spektakl zaslužna je zagrebačka renomirana tvrtka Lumilas, dok će svoj obod sceni dati i zanimljiva drvena instalacija, kao i scensko – teatralni nastup plesnog studia “Korak” čakovečke trenerice i umjetnice Virne Hošnjak.

Suradnja s Forestlandom došla nam je instinktivno. Moje, naše cure treniraju cijele godine, imamo desetke nastupa no još nisu nastupale na ovakvim festivalima. Imamo odličan odnos, rad i planove za i ubuduće, a pripremile smo jedan zanimljiv scenski nastup u suradnji sa slovenskim DJ-em i producentom Avadoxom” rekla nam je Virna Hošnjak, trenerica i voditeljica Koraka.Uz Factor B, vrhunskog uplift trance DJ-a, na Forestland dolazi i cijeli niz regionalnih DJ-eva na čelu sa svjetskim putnikom AVADOXom iz Slovenije, DJuraS, povratnikom, međimurcem Arianom, ali i austrijanac DJ Tomecs, Nick Karsten i domaći dečki Carlos&Detron.  Ulaznice možete kupiti na Ticket2go ili u Starom Hrastu te Arcusu po iznosu od 50 kuna, dok će na dan partija iznositi 60 kuna.

Sprema se zimski Forestland, a izašao je i ljetni #Forest2017 film!