Skip to main content
  • stacey pullen
  • 3.08.2013.

Stacey Pullen na Girandelli

Ekipa Seriously Tw!sted  na nadolazeći Girandella Beach Beat party dovodi velikana detroitske, ali i svjetske, techno scene  – Staceya Pullena.

Naslovna foto

stacey pullen
 
Producent i DJ Stacey Pullen usavršavao je zanat uz mentore kao što su Derrick May, Juan Atkins i Kevin Saunderson, a danas je iznimno cijenjeno ime underground techno scene.  Poznat je  po spajanju nespojivog u postojani techno okvir, voli svome technu dodati spiritualnu dimenziju te ne čudi da ga resi nadimak "kosmic messenger". 
{youtube}G9_XY-qyn8A{/youtube}
 
Kakve će kozmičke poruke prenositi Pullen tijekom trosatnog seta na Girandelli, doznat ćete uputite li se tamo u subotu, 10. kolovoza. Gostu iz Detroita podršku daju domaći momci Lemon i Mr. Marley,  a od sedam sati ujutro nadalje na after party brodu sviraju Toni Manero, Danny Ocean, Prince Igor, Tino Dobrić, Danny Clarck i Tschkoky.  
{youtube}PoxH_RMD2cI{/youtube}
 
Cijena ulaznice je u pretprodaji 80 kuna, na dan samog partyja 100 kuna, a sve ostale informacije potražite ovdje.

{jcal_latest eventid=3926}
{jcal_latest eventid=3927}
{jcal_latest eventid=3928}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2