Skip to main content
  • 1.03.2016.

Steve Aoki, Noa i crne ovce!

Živiš li u realnosti na trenutnoj vremenskoj crti tada sjediš zajedno s nama u jednom sasvim običnom kišnom utorku.

 
Vjerojatno srčeš kavu, gledaš odsutno kroz prozor ili pak radiš plan za dan iako bi najradije isključio sve aparate i zavukao se pod plahte (sam ili s nekim) dok ne grane sunce. No kako nemaš ovaj luksuz uvijek ti ostaje mašinerija mašte pa možeš sam sebe vidjeti kako plešeš u vruću ljetnu noć, hladno piće u ruci, kapljice se cijede niz leđa, a veliko oko gleda u tebe ponad podija kluba koji je ime dobio po burazu sasvim sklonom gradnji arki. 
 
Ovoga puta se nećeš utopiti u beskonačnim kapima s neba, ali ne isključujemo mogućnost toga da ćeš imati puna usta torte. Odreži si komad ove pite jer 10. kolovoza u Noa Beach Club slijeće nitko drugi do najpoznatiji slastičar velikih pozornica, Steve Aoki. Steve s pozornice, postaje Steven Hiroyuki Aoki, kada stigne kući i sveže kosu u punđu. Osnivač Dim Mak Recordsa ne skida se s ljestvica, a karijera ga je vodila kroz suradnje s renomiranim vokalistima kao što su will.i.am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon, Laidback Luke, a nije mu strano ni uhvatiti se remiksanja kolega. 
{youtube}rx41KS3vTzI{/youtube}
 
Mahali vi iz prvoga reda moleći svemir da dobijete jednu troslojnu u lice ili pak češkali tjeme u svjetlu ovakvog umjetničkog izražavanja, Steve je ipak tip koji je 2013. uhvatio Grammy nominaciju za svoj album Wonderland, a liniju uspješnih albuma nastavlja s Neon Future I izdanim 2014., i njegovim nasljednikom Neon Future II naredne godine. Aoki je trenutno na Forbesovoj listi najplaćenijih elektroničkih umjetnika dijeleći 4. mjesto sa Skrillexom s zarađenih $ 24 milijuna u 216 showova, a ujedno je i stanovnik prvog mjesta na America's Best DJ listi. No ono što nisi znao je da Aoki ne troši sav keš na nove zalihe brašna, šećera, jaja, i vanili štapića, već je ujedno i osnivač humanitarne organizacije Steve Aoki Charitable Fund koja je posvećena dovođenju osnovnih potrepština i humanitarne pomoći onima kojima je najpotrebnije.
 
Ovo nisu sve vijesti iz Noa Beach Club tabora. Ovoga ljeta, od 31. srpnja do 3. kolovoza, svi oni koji se osjećaju dislociranima u svijetu koji je načinjen za konformiste imaju svoju meku. Black Sheep festival je kao piskajući signal, svjetleći fenjer za sve moljce koji žele više od života, koji tjeraju na strast, cijene različitost i temeljito uživaju u upoznavanju novog i drugačijeg. Posebnost Black Sheep festivala nije da je prikladno na otoku janjetine već da je da je golem i disperziran i preuzima čitavu najrasplesaniju plažu Jadrana ujedinjujući 4 velika kluba u jedno crno neprilagođeno stado. Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya plešu zajedno s preko 20 umjetnika među kojima ćeš uhvatiti i DVBBS, Vinaia, Michaela Calfana, Quintinoa, R3haba i sestre NERVO. Obične i VIP ulaznice su već u prodaji pa po svoje komotno klizni na Entrio.

 
 
A za danas uživaj u snovima o dugom toplom ljetu pod otvorenim nebom, još samo malo do sunca, obećajemo!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop