Skip to main content
  • alt
  • 26.06.2015.

Steve, Slurp! i hobotnica

Slurp! je onomatopeja onog zvuka kad ti u čaši ostane samo još malo onog baš jako finog pića koje srćeš na slamku i onda onaj zadnji gutljaj koji pohlepno srkneš! Sluuuurp!

 
Zakorijenjen u Sirup Nationu, Slurp! ove godine slavi petu godišnjicu postojanja. Od koncepta uobičajenog višednevnog eventa evoluirao je u format partija koji se odvijaju jednom mjesečno kroz sezonu tvrđave Punta Christo, no nije mu strana aktivnost ni tijekom hladnijeg dijela godine. No ako je zima nije lav, a ako je ljeto nije zima!

alt

 
Novi komad Slurp! pite režemo na poznatoj lokaciji štinjanske tvrđave u subotu 11. srpnja. Na Atrij Flooru koji je totalno powered by Vakum Records uhvatit ćemo Stevea Murphyja, DJ, Octopusa, Jana Kinčla Zeroa i Vakum Crew za koji će zavrtjeti Borut Cvanjer, Evan i Disrupted Project. Grotlo je pak old school floor na kojem se stacioniraju Marc Grabber, Armando, BBebetto i Rich.
 
Steve Murphy odrastao je u Miri, malom gradiću pokraj Venecije. Od 2001. ozbiljno i koncentrirano staje za pult i vrteći po rukama primjerke iz svoje kolecije vinila plete kombinacije housea, techna, new wavea, acida i popa.

alt

 
U 2012. Pokrenuo je Riviera projekt i osnovao Muscle Records, zajedno s Lucretiom, DJ Octopusom, Madi Greinom i Chevelom. Etiketa je platforma za širenje takozvanog the sound of Brenta zvuka: sirov, prljav, spoj housea i techna pogonjen mašinama. Iste godine izdao je The Dove Ultimatum na Vae Victis Rec. etiketi pod imenom Durant – distorzija electro i funky acida producirane u suradnji s Die Rohom i Lucretiom.
 
DJ Octopus pak omata krakove oko čvrste neprobojne, na sirovoj snazi hardwarea zasnovane, produkcije i na genijalnoj improvizaciji. Polovica je Die Roha, suosnivač Muscle Recordsa, pobornik ploča, ljubitelj Akai semplera i dio Brent Studija. Naći ćete ga kako miješa Chicago House, Detroit Techno, new wave i synth pop, koristeći UK base favorite u uzbudljivom, sirovom mixu s robusnim krajevima.

alt

 
Upade možeš uhvatiti u online sustavu Entria i na prodajnim mjestima diljem Lijepe Naše! Ulaznice u 50 kn u pretprodaji i 70 dlakavaca kojih ti uvijek fali na dan eventa. Dođi, uživaj, pleši među kamenim zidovima do zore! Punta Christo čeka!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2