Skip to main content
  • alt
  • 26.06.2015.

15 000 Engleza stiže na Zrće na Hideout festival

Friško preuređeni Kalypso, stopljen s okolinom i s najboljim sound i light sistemom na rasplesanoj plaži oderao je sezonu i nema nikakvu namjeru prestati. Temperatura samo raste do ključanja.

 
Nakon što smo ispratili Zrće Spring Break i Incognito Summer Opening u nedjelju, 28. lipnja, vrijeme je za novu festivalsku bombu Hideout festivala, nakon kojeg će odmah uslijediti i Hard Island festival i tako nadalje kroz čitavu sezonu bez predaha.

alt

 
Hoteli i apartmani u okolici najrasplesanije hrvatske plaže biti će preplavljeni Englezima koji su došli urlati na 80 Dj-a iz kraljičine zemlje i s ostatka kugle.
 
Na lineupu su se između ostalih našla svjetska imena kao što su Duke Dumont, Eats Everything, Gorgon City, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler, Sigma i Wilkinson. Od nedjelje 28. lipnja do četvrtka 2. srpnja festival se održava na čitavoj plaži, u svim klubovima, a 3. srpnja tijekom cijelog dana, samo u Kalypsu, održat će se službeni Hideout Afterparty.
 
No kada sunce legne za horizont, Hideout 3. srpnja u 23 sata zamjenjuje Hard Island za koji se Kalypso udužio s agencijama i party brandovima Q-Dance, Dirty Workz, Hardcora Italia, Unite Records i Pulsar sa samo jednim ciljem, a to je donijeti vam najbolje moguće iskustvo ljeta pa će vas tako dočekati Alien T, AniMe, Art Of Fightera, Code Black, Coone, Dave Revan, Da Tweekaz, Doctor Zot, Dr. Rude, Ivan Maister, Kronos, Mad Dog, MANDY, Martek & Pixie, Nico & Tetta, Noisecult, Sound Rush, The Stunned Guys, Villain, Wildstylez, Zatox…

alt

 
Hard Island pruža i nekoliko izdvojenih spektakala:
– Q-dance presents: Wildstylez Lose Control Tour 2015 + Friends
– Dirty Workz Presents Coone + Friends
– Hardcore Italia Celebrates 20 Years of Traxtorm Records
– Unite Records present New World Order w/ Zatox + Friends powered by Pulsar
 
Tu će biti i Color Sensation party koji će nebo i tijela obojiti šarenim prahom po uzoru na indijske festivale boja a ujedno ćete se glatko koprcati u moru bijele pjene na Foam Pool Partyju i uživati u koktelima na bazi Bacadija.

alt

Dođi i uživaj, ljeto je za to stvoreno!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2