Skip to main content
  • 4.07.2019.

Švicarka Lilly Palmer stiže u Byblos

Da su je majka ili otac korijenjem usadili u neko balkansko tlo bila bi Ljiljana sa svom simbolikom mirisnog cvijeta koji sugerira čistoću, predanost, skromnost, ljubav i ženstvenost, no ova Ljiljana rodnom grudo zove Švicarsku, a bazom kreativne energije današnjice Zurich.

Piše: 


Prvi porečki klub i mjesto sliva elektroničara lokalno i globalno i ove godine postaje dom New Power Vibe programu koji, izgrađen na kosturu Power Vibe programa s kraja 90-ih, ulazi u 22. godinu postojanja (intervju s osnivačem Dejanom Hitijem uhvati ovdje. Porečka Zelena laguna naredne subote, 13. srpnja, pod istim plesnim zastavama u goste zove Lilly Palmer.

Gospođica Palmer mladica je globalne scene, za pultom aktivna od 2015. Istina je uvijek u slobodi da tražiš, a Lilly vjeruje u slobodu izražavanja, proces i transformacije koje glazba i povezanost s publikom u uhometu iste pruža. Priča je tekla kao ono zaljubljivanje nalik hipnagogiji kojom toneš u san – prvo pomalo i zatim odjednom kao pa du bezdan. U Zurichu bazirana djevojka sve više vremena provodila je na underground sceni grada da bi naposljetku zaključila da je ovo mjesto na kojem želi provesti svoj profesionalni život i da ima nešto za dati plesačima. Njena snaga leži u sljubljivanju nekontroliranih impulzivnih intenziteta techa i melankoličnih dubina deepa, jer sve najbolje stvari uvijek žive na oba pola, i na svjetlu i u tami. Ubaciš li koju intrigantnu neobičnu melodiju i bass liniju koja ti se penje uz kožu imaš ideju mjesta na kojemu Lilly živi u estetici elektroničkog. Autentičnost glazbe i neometani fokus izdvajaju je iz mase i nakon nekoliko godina stvaranja plesnih narativa tuđom glazbom, osjeća da sada zna dovoljno da i sama sjedne u studio i stvori nekoliko emocionalnih intenzivnih opsesivno dobrih traka.

Pult podrška ovim novim vibracijama ispunjene srpanjske noći su i tech house, techno, deep house Puljanin Unique, iz Maribora posuđena tetovirana techno dama Tea Vučković kao i meštar ceremonije i dio Byblos i New Power Vibe inventara MC Alex Donati. Sve detalje o upadima, VIP-arenu i povoljnijim upadima za grupe uhvati na službenom FB eventu ovdje i dobro nam došli u Byblos uz nove vibracije ljeta 2019. Enjoy!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2