Skip to main content
  • 14.08.2017.

Svjetske DJ zvijezde Robin Schulz i Steve Aoki za završetak sezone u Noi

Noa Beach Club je za utorak 15.08. i srijedu 16.08. pripremila glazbeno scenski spektakl ponovno se potvrđujući kao jedan od vodećih klubova svijeta.

Piše: 


Godine prolaze, a Zrće, klub Noa i sve što ono predstavlja i dalje je tu. Novaljska plaža iz godine u godinu, glavno je odredište partijanerima iz cijelog svijeta, nezaobilazna oaza svima koji žele jedinstvene provode i koji znaju da će na Zrću doživjeti atmosferu i partije koje će pamtiti cijeli život. Da ni ove godine ne bude drugačije ponovo se pobrinula NOA koja uvijek osigura nastupe najboljih i najskupljih svjetskih DJ-a, omogućujući svojoj publici i gostima samo najbolje od najboljeg.

Za sam kraj sezone NOA je pripremila pravu glazbenu poslasticu. U utorak, 15.8. u NOI nastupa Robin Schulz, svjetska DJ zvijezda čiji hitovi svakodnevno oduševljavaju sve zaljubljenike u vrhunsku glazbu. Njegove pjesme na YouTube kanalu redovno prelaze pola milijarde pregleda otkrivajući njegovu glazbenu veličinu i utjecaj na svjetsku glazbenu scenu. Nakon njega, u srijedu 16.8. u NOI nastupa Steve Aoki, legendarni američki DJ, koji je osim po ultimativnim hitovima poznat i po spektakularnim scenskim nastupima, u kojima redovno publici u lica pobaca nekoliko desetaka torti (specijalno su naručene iz jedne slastičarne u Zadru, ne bojte se ozljeda). Torte će i ove srijede biti nezaobilazni dio koreografije ovog svestranog glazbenika.

Bolji kraj sezone posjetitelji NOE nisu mogli ni zamisliti, jer očekuje ih istinski glazbeno scenski spektakl.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2