Skip to main content
  • 21.02.2009.

Swedish House Mafia otvara Tuborg Green Beat na Papayi 12.08.

Klub Papaya na Zrču u suradnji s Tuborgom drugu godinu zaredom Vam predstavljaju ljetne delicije elektroničkog zvuka. Riječ je o festivalu Green Beat kojeg će otvoriti najpopularniji trojac na svijetu Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso). Festival započinje 12. kolovoza i traje do 15. istog mjeseca. 14. kolovoza u goste stiže popularna europska klupska večer Toolroom Knights koju predvode Chris Lake i Mark Knight a njima će se pridružiti sve prisutniji producent Dirty South iz Australije.

Piše: 

Za termine 13. i 15. kolovoza još uvijek ne znamo tko će nastupiti ali i to će biti objavljeno u skorije vrijeme. U Papayi Sharampartijanje započinje već mjesec dana prije festivalom Day & Night od 15. do 18. srpnja. Otvaranje je s Paul Van Dykom , a još sviraju Sharam – jedna polovina dvojca Deep Dish, zatim Freemasonsi i Barbara Tucker u suradnji s HR dvojcem Playone. Barbara je nedavno gostovala u zagrebu na snimanju nove Papayine kompilacije i prema viđenom do sada jako je oduševljena suradnjom s ovim klubom.

30. srpnja Papaya će ugostiti trance zvijezdu iz Nizozemske – Armin Van Buurena, koji je u 2008.g. osvojio prvo mjesto u izboru najboljih glazbenika koje organizira DJ Mag.

Prošlogodišnji Tuborg Green Beat festival okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene. Na Green Beat festivalu prošle godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesali smo sa dobitnikom „Grammyija“, šveđaninom Eric Prydz-om, a zavodio nas je talijanski superstar Joe T. Vanelli. Zadnja dva dana festivala unatoč jakoj buri, festivalsku groznicu do usijanja doveli su britanski producenti i dj-i Chris Lake i Seamus Haji.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2