Skip to main content
  • 21.02.2009.

8 godina Klubske scene uz Jeff Millsa

Na današnji dan (21. veljače 2001.g.) prije 8 godina osnovan je portal klubskascena.com. Svojim vjernim čitateljima i za 8. rođendan pripremili smo slavljenički party u techno ruhu. Eto da nije svaka godišnjica u obilju electro-house zvuka, ovu smo odlučili proslaviti u ritmovima techno glazbe. Slavljenički party obilježava se gostovanjem tate “techna”, JEFF MILLSA , 28. ožujka u zagrebačkom The Bestu.

Piše: 

 

Na pitanje, zašto se proslava odvija u Zagrebu a ne Dalmaciji, možemo kazati kako zadnjih godina ovaj portal bilježi 70% posjetitelja iz Zagreba i okolice a tek 25% iz Dalmacije. Drugi problem je nedostatak adekvatnog prostora gdje bismo željeli obilježiti rođendan i poraditi kako na kvaliteti tako i kvantiteti. Na partiju će warm-up svirati rezident kluba D and G, a cijenu ulaznice objavljujemo uskoro.

ImageU 8 godina rada ovaj portal profilirao se kao vodeći za elektronsku glazbu i klupsku kulturu u Hrvatskoj ali i šire. Danas smo rado čitani u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji ali i Europi zahvaljujući i portalu Clubbing Scene na engleskom jeziku, koji je posebno u ljetnim mjesecima odličan vodič turistima za događanja po Hrvatskoj i regiji. Niz suradnika i ljubitelja ove glazbe pomogli su nam da sagradimo portal koji je danas svakome solidno štivo o elektronskom zvuku i događanjima na sceni.

Vaša potpora svih ovih godina i naš veliki entuzijazam za glazbom bili su glavni motiv što Klubska scena i dan-danas se osvježava na dnevnoj bazi s obiljem novosti, fotografija i drugih sadržaja. Veliko hvala svim promotorima, DJ-ima, klubovima, organizatorima koji su prepoznali naš kvalitet i vrijednost te nas odlučili podržati na putu prema stvaranju ovakvog portala.

Iza nas su proslave 4., 5., 6. i 7. rođendana, razne autobusne turneje i aranžmani, glazbeni podcasti, multimedijalni uratci, suradnje, nagrade i priznanja. Posebno ističemo drugo mjesto u izboru za najbolji portal jugoistočne Europe (2008.g.), te nedavno ostvarivanje vrijedne suradnje s Miami Winter Music konferencijom.

Vidimo se na proslavi, 28.03. u Zagrebu!

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2