Skip to main content
  • alt

Techno Doza uz Kristinu Lalić

Nova Techno Doza održat će se u novouređenoj brodskoj diskoteci Valinor, a u goste dolazi beogradska DJ-ica Kristina Lalić.

 
Rođena 1981., Kristina Lalić se preselila u Beograd iz Kanade. Od djetinjstva, glazba je bila njena ljubav i strast. Odrastajući u glazbenoj obitelji, okružena različitom glazbenim stilovima, od klasike do rocka, popa i housea, Kristina je završila glazbenu školu za klavir, igrala balet i pjevala u zboru. S vremenom, Kristina se zaljubila u elektronsku scenu i DJ-iranje. Nakon nekoliko godina učenja i vježbanja napravila je pauzu, a zatim se iskušala u produciranju elektronske glazbe. Pored njenog posla koordinatora produkcije na televizijskoj stanici, Kristina je počela raditi kao tonski tehničar i glazbeni urednik na regionalnoj radio stanici. U rujnu 2005. Kristina je postala autor i voditelj radijske emisije Belgrade Clubbing, gdje je predstavljala nova i nadolazeća izdanja različitih žanrova elektronske glazbe, od deep housea do techna, intervjue s DJ-ima, producentima i davala informacije o noćnom životu u Beogradu.
{youtube}XTngjZNnxX4{/youtube}
 
Godine 2008. ostvarila je suradnju s francuskim DJ-em po imenu Rod Debyser. Radili su zajedno na remiksu za Electroholix-Adiction, izdatom od strane Noobish Recordsa. Od 2009. godine, aktivna je na beogradskoj elektronskoj sceni, gdje usavršava svoje vještine radeći kao DJ u noćnim klubovima. Njeni prvi gostujući miksevi su bili puštani na Frisky i Proton radiju, a sada se svakog mjeseca može čuti Kristinin “Essential Mix Session” na CrossFm-u. Godine 2010. i 2011., nastupala je na Exit festivalu, a 2011. također i na Easy Tiger festivalu.Nadolazeće godine, nastupila je na Dance areni Exit festivala. Prije 2 godine, Kristina se pridružila organizacijama Hear.It.Feel.It.Move.It. i Re-Start. Nastupala je s  poznatim, talentiranim DJ-ima, kao što su: Machine, Salar, Steffen Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe, Anja Schneider i mnogi drugi. Kristinini setovi predstavljaju energičnu kombinaciju deep housea, tech housea i techna, s jedinstvenim stilom i tehnikom te vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Danas, Kristina Lalić je fokusirana na svoju produkciju i razvoj zvuka, kao i elektronske glazbe općenito.
{youtube}wyQi0B-XpM0{/youtube}
 
Iz Zagreba pak dolazi Teychee, zaljubljenica u techno zvuk od malih nogu. Jedna od onih koje ste mogli vidjeti kako troši potplate tenisica na brojnim plesnim podijima svoga rodnog grada, a od nedavno se našla i iza DJ pulta. Dama kad je potrebno, ali iza DJ pulta bez milosti i umiljavanja; žilava, prkosna, bezobrazna u naumu da svijetu jasno i glasno da do znanja kako je techno zvuk njenog srca, a srce dio njenog technoidnog načina života. Nedavno je proslavila svoju prvu godišnjica bavljenja DJ-iranjem te kupnju svoje prve opreme. 
 
Podršku iza pulta damama daju  rezidenti Techno Doze, Lenox i Hatar, a u diskoteci vas očekuje dodatnih 6kW razglas dok će se za vizualni ugođaj/doživljaj pobrinuti A-nalog koji ovom prilikom slavi svoj rođendan. Party se održava u petak, 30. svibnja, upad do 23 sata je 10 kuna, do 1 sat 20, a nakon 1 sat 30 kuna s time da će se dio novaca od upada donirati žrtvama poplava.
 
 
 
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2