Skip to main content
  • 28.02.2023.

Technokracija i Press Play vraćaju se za vikend u Rijeku

Popularni riječki klub Crkva nastavlja sa bogatim elektroničkom programom koji obuhvaća široku lepezu podržanrova

Piše: 

Ovog petka 3. ožujka, prvo ovogodišnje gostovanje popularnog kolektiva Underground d.o.o. u Rijeci za pult Crkve dovodi vlastite rezidente – Matan, Pusmus, Otto i Anima.

Osmosatno glazbeno putovanje perspektivnih DJ-eva, partijanere će odvesti od hard techna preko trancea do dancea.

Underground d.o.o.poznatiji kao T E C H N O K R A C I J A je novi zagrebački kolektiv kojeg se tijekom ljetnih mjeseci prošle godine moglo uhvatiti na pravim underground lokacijama s kojima su opravdali svoje ime, dok za vrijeme zime griju partijanere po klubovima. Trenutno odrađuju turneju po klubovima, dok se u travnju ne vrate tamo gdje pripadaju, a to je u prirodu.

Cijena ulaza je do 04h 8€, a nakon 5€.

Nakon godinu dana Press Play se vraća u Ružićevu 22 s mladim snagama lokalne elektroničke scene. Subotu 4. ožujka obilježavaju plesom do jutra uz Matea Šantića, Phonophobesa i rezidente Bruns Layja i Recepa.

Rodom iz Opatije, Mateo Šantić poznat je i kao San Suono član je Liminal kolektiva. Njegovo glazbeno putovanje je počelo u opatijskom beach baru gdje je bio rezident te se odmah pronašao u houseu i njegovim klasicima te groovy trakama. Phonophobes su riječki DJ i producentski duo. Njihove solo karijere sežu do 2016., ali od 2022. udružuju snage te isprepliću svoje stilove, tako da se u njihovim setovima može čuti šarolik zvuk underground elektroničke scene s naglaskom na house korijenima.

 

Bruns Lay je svoju DJ karijeru započeo svirajući hip-hop, pop i latino ritmove prije nego što je našao svoje mjesto u house zvuku. Kada nije za DJ pultom, nalazi se u studiju gdje radi na svojim novim izdanjima. Od ranih godina života Recep je učio beat matchati pjesme. Kroz godine, zainteresiranost za audio produkcijom je rasla što ga je dovelo do kreiranja raznih elektroničkih žanrova. Nakon sviranja po lokalnim klubovima, odlučio se na selidbu u Berlin gdje se upisao na tečaj elektroničke produkcije i performansa kako bi napravio daljnji iskorak.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: PRESS PLAY @CRKVA

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2