Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Tijana T i 18 godina kultnog zagrebačkog Mastersa

Nedjelja, 27 Rujan 2020

Epicentar hrvatske elektroničke glazbe danas u popodnevnom terminu slavi 18. rođendan. Tijana T će nastupiti uz Felvera i Mimija


Punoljetnost donosi slatka prava, ali i obaveze, no klub Masters je svoju odgovornost u prezentiranju najkvalitetnije elektroničke glazbe pokazao i u posljednjih 18 godina. U tom su razdoblju ovdje nastupili svi najvažniji akteri domaće scene, ali i sjajna svjetska imena.Upravo ove nedjelje, 27. rujna jedini klub među teniskim terenima slavi svoju 18. godišnjicu.

Neuništiv i u korona ozračju, Masters svoju punoljetnost započinje nastupom beogradske techno dive Tijane Todorović. Iako je još donedavno letjela na nastupe na svim kontinentima i Tijanu smo u posljednje vrijeme mogli čuti samo na online streamovima.


Svoj stav kako se muziku ne smije zaustavljati ni u najgorim okolnostima demonstrirat će na terasi Mastersa pet godina od posljednjeg gostovanja u ovom klubu. Masters je na osvojio titulu najboljeg malog kluba na dodjeli nagrada Ambasador 2017. Početak proslave je u 16h.