Skip to main content

Track You – druga runda u delti Neretve

Alfa, beta, gama i? I delta, kao Delta Sound Ind. aka ekipa koja je upumpala novu krv u elektroniku Dubrovačko-neretvanskog kutka Komina.

Piše: 


Delta je jaka, delta je trokut, najstabilniji geometrijski lik te simbolički i realno trijada koja zatvara plodnost.

Kiteboarding Komin-Neretva sjedi tamo gdje Neretva ljubi more i gdje daske klize prema horizontu, a 11. srpnja od 10 uvečer do sljedećega dana do 11 prijepodne plešemo na drugom izdanju Track You Open Air-a.

Delta Sound Industry su dobri ljudi s dobrom glazbom i ciljem okupljanja lokalnih, domaćih i regionalnih volitelja svega onog elektroničkog te željom da uz poznate face iza pulta daju priliku i mladima koji tek kreću, kako bi se njihova glazba čula na pozadini ove rajske panorame.

Otvoreno pod otvorenim nebom kao meštri ove prozračne parade staju U.N.A., S@ndro, Dami, Te Mimashouu, Anthony Locomotivo i Matej.

U.N.A. techno označava svojom prvom ljubavi od 13, a učila je na krilu oca DJ Deeg-a koji glazbu živi već preko dva desetljeća. Voli  nešto mračnije, tvrđe, sirovije i kiselije zakutke žanra, a naći ćeš je i kao rezidenticu Techno Workouta i Depo kluba.



S@ndro
je gospodin iz Opuzena koji je stasao pod krilom DSI-a i Komin smatra svojim prvim glazbenim domom te smo ga slušali i na Neretva Beatu i Go.Hard-u. Vrtjet će se progressive, old school techno, a ponekad zna odlutati i u minimal vode.



Anthony Locomotivo
rođeni je Kominjanin koji je prije 13 godina ovdje na plaži formalno započeo svoju karijeru, a vodi te ambientom, deep houseom ili technom, sve  servirano underground i s dubokom štorijom.

Matej je onaj koji je odrastao uz žubor Neretve da bi ga put odveo daleko od njenih voda i zatim, u prekrasnoj sudbinskoj petlji, iznova na mjesta s kojega je krenuo. Prvobitno plesač na Go.Hardu sada je dio DSI-a.

Mimashouu je slavonski dj s trenutnom adresom u Splitu. Kroz rad s Ground Zero i Delta Sound Industry uzgaja svoj brand tvrđeg i sirovog techna.

FB Event: TRACK You vol.2 Open Air

Znaš kako to ide. Dođi, vidi, pleši i vidimo se na drugoj strani zalazaka i izlazaka sunca na obali Neretve.
 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web