Skip to main content

Treći rođendan Munchies Soundsystema

Pulski Munchies Soundsystem u petak 30.11. slavi 3 godine postojanja uz bogati line up koji u klub Uljanik na glavnu pozornicu dovodi Roots Youths DJ Kullar ft. I-Mitri, CounterAction live, Dubcat i Beanie.

Piše: 


Munchiesi proslavu rođendana tradicionalno nastavljaju obilježavati tematski, prva je godina proslavljena u Student meets teacher stilu, druga kao Balkan dub family reunion, a treća donosi fantastičan UK Legends meets Womyn of DUB.

Na drugom flooru u maloj sali, toplije disco i funk ritmove, puštat će domaći selektori Jinxie Grooves, Laseech i Chvigy uz OZ-a, selektora s juga Italije koji je prošle godine rođendansku publiku oduševio svojim Italo disco vinil setom.

Večer otvara Katja aka Dubcat, vješta selektorica probranih traka koja je zaslužna za magičnu atmosferu i uređenje prostora Munchies Soundsystem događanja. Nakon Katje na scenu stupa jedan od pionira UK reggae povijesti Roots Youths – Dj Kullar koji i dalje neumorno nastupa diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva. Roots Youths je do sada objavio više od 20 izdanja s producentima svjetske klase iz Europe i SAD-a, a od davne 1986. godine skuplja svoju danas već impozantnu kolekciju reggae vinila.

Rođendansko slavlje ugostit će i legendarnog I-Mitri Counteractiona. Rođeni Grk vrlo brzo nakon preseljenja u Veliku Britaniju početkom novog milenija postaje ključni dio UK reggae i sound system kulture te istu promovira u radijskoj emisiji United Nations of Dub, a osnivač je  i legendarnog istoimenog festivala. I-mitri će zapjevati uz Dj Kullara, a nakon toga počastiti publiku svojim live actom obogaćenim vlastitim produkcijama i efektima.

Šećer na kraju večeri je talentirana i svestrana saksofonistica Beanie, članica dub kolektiva Conscious Youth, koja će svojim glasom oplemeniti rođendansko slavlje Munchies Soundsystema!

Ograničen broj ulaznica dostupan je po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, a mogu se kupiti u Karlobaru, Dnevni boravak, DC Rojc, Gajeva 3 u Puli. Nakon rasprodaje pretprodajnih, ulaznice će se moći kupiti samo na ulazu u klub Uljanik po cijeni od 50 kuna.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2