Skip to main content
  • 20.04.2018.

U Šibenik stiže dvojac koji je preporodio sarajevsku clubbing scenu

Najtraženiji bosansko-hercegovački DJ dvojac After Affair gostuje u Šibeniku 21. travnja, kada će nastupiti u Kuglani.

Piše: 


Duo Bonjasky & Ivan Z vrlo originalno i dosljedno promoviraju vlastiti zvuk i nisu pretjerano zainteresirani slijediti trendove i prilagođavati im se. A ipak, totalno su u trendu i kući u Sarajevu imaju mnogobrojne fanove koji ih slijede na nastupima i na nadaleko poznatim afterima. Iza njih su brojni nastupi, ali i organizacija partya.

Nismo imali gdje izaći pa smo počeli organizirati događaje i sad smo tu gdje jesmo. Imamo publiku, imamo partye i sjajno se zabavljamo. Drago nam je što ćemo u Šibeniku svirati 'all night long' jer to je jedini ispravan način. Cijelu noć provesti s publikom, predstaviti im se u punom sjaju, nema ništa bolje od toga. Želimo se super zabaviti i u Kuglani napraviti pravi shownajavljuje Bonjasky.

Raspored nastupa im je jako gust jer sviraju po cijeloj regiji. Sarajevsku glazbenu scenu su preporodili, što zbog vlastitih nastupa, što zbog gostovanja vrhunskih svjetskih glazbenika koje stalno dovode u glavni grad BiH. Kod njih su tako već nastupali Dixon, Ame, Trikk, Patrice Baumel, &ME, Denis Horvat, Lehar, Sandrino, Eelke Kleijn, YokoO, HOSH, Magdalena, Third Son i mnogi drugi, a u narednom periodu bookirali su imena kao što su Adriatique, Edu Imbernon, Baikal, Chaim itd.
{youtube}gUSV1Rx-3pM{/youtube}

S velikim zadovoljstvom možemo reći da stvari idu nabolje. Posebno bismo istaknuli našu dragu bazu, mjesto gdje je sve počelo, a to je klub Silver & Smoke koji je ovu cijelu godinu rastao zajedno s nama i stasao u najrespektabilniji underground klub u BiH. Možemo slobodno reći da su Sarajevo i S&S već postali poznati na svjetskoj DJ karti većinom zbog oduševljenja svih DJ-eva koji su ovdje u proteklom period nastupali izjavili su nedavno za jedan sarajevski medij.

Nikad prije nisu nastupali u Šibeniku, a u dalmatinsku glazbenu prijestolnicu dolaze na vrhuncu svoje, ne samo glazbene karijere, nego i kao muzički promotori koji su od Sarajeva napravili regionalnim središtem clubbinga. After Affair, koji u Sarajevu i čitavoj regiji ima vojsku sljedbenika, kolektiv je dvojice sjajnih DJ-a koji čine Bonjasky i Ivan Z. Njih dvojica vrlo originalno i dosljedno promoviraju vlastiti zvuk i nisu pretjerano zainteresirani slijediti trendove i prilagođavati im se. Više o eventu u kalendaru.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2