Skip to main content
  • 22.12.2021.

Udri brigu na veselje uz Dobar Božić u Mastersu!

Prošle je godine ekipa Dobrog Housea bila spriječena održati tradicionalni Božićni tulum koji se prijašnje dvije godine, 2018. i 2019. pokazao kao jednim od najzabavnijih i najluđih tuluma koje su priredili u Mastersu.

Piše: 


Ove godine, u subotu 25.12. za pultom su Egzotika DJs, Hrwo E i Tom Bug. Participacija 50 kn!

hrwoE, poznati zagrebački DJ koji s lakoćom kombinira house i disco zvukove u svojim setovima, a ujedno je i jedan od DJ-eva kad želite poslušati Dobar Disco.

Kad uz to dodamo da su tu Egzotika DJs koji se sastoji od egzotičnog dvojca Denis Štefanića (Stefanic) i Marko Kalauza (Halaus) koji su u proteklih dvije godine širili egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima, onda nam je razlog za veselje još veći.

U svojih 20 godina karijere, Tom Bug je bio proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a te je svirao po brojnim domaćim i stranim klubovima. Ove godine je Dobar House dobio Ambasador nagradu za najbolju izdavačku kuću godine.

FB EVENT
Dobar Božić u Mastersu Vol. 3

Dobar House nagrađuje, odigraj i osvoji ulaznice na našem Instagramu!

ULAZ DOZVOLJEN ISKLJUČIVO UZ COVID POTVRDE.

Covid potvrde izdaju se na temelju cijepljenja i negativnog PCR / brzog testa kojeg možete obaviti na više lokacija u gradu.
O lokacijama testiranja više pronađite na linku: https://bit.ly/3slDh6v
– event će se održati prema propisanim mjerama
– s obzirom da očekujemo više od 100 posjetitelja te kako radimo u unutrašnjem prostoru, ulaz s Covid potvrdama će nam omogućiti nesmetan rad i održavanje eventa

 


 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk