Skip to main content
  • 8.07.2019.

Ultra after u splitskom Hemingwayu – prvo jutro

Nemoj doma nakon Ultre. Tamo nema ništa nova, a floor je krcat! Zadrži si ovu misao blizu srca i svijesti kada nova Ultra aftera počne. Preseljen s Poljuda na splitski Park Mladeži, Ultra te pomlađuje baš od 12-14. srpnja, no umor je stranac kada se zabavljaš.

Piše: 


Pa pokaži snu i mekom jastuku jedan od pet prstiju (biraj koji, ali čini nam se da znaš) i proplešeš s nama i jutra 13., 14. i 15. na službenim afterima u Splitskom Hemingwayu. Razloge znaš: "After nije samo nastavak i rep onoga što slijedi, već postaje institucija sam za sebe, sa zasebnim pravilima, emocionalnim pejzažem i ušnim željama za neagresivno spuštanje nazad do svakodnevnog. After je za sve one koji razumiju da se dobre priče sastoje od uvoda vrhunaca i raspleta ". – rekosmo mi baš eto prethodne godine, i bi dobro, i bi točno.

No sada za ozbiljno, ovdje smo da ti predstavimo ekipu prve afterice u subotu, 13. srpnja pa su od 4 ujutro za pultom Hemingwaya za sretno iscrpljenog još željnog plesa tebe ovdje iz glazbene meke Berlina uvezeni Sierra Sam, uz domaće Life4Funk, ROOF AW, Juri Paik leđa o leđa s Tomom R, Feta i sessiondigger.

Sammy Goossens aka Sierra Sam već sa sijedima u bradi stiže kao DJ i producent iz svoje berlinske baze, a glazba ga je ugrizla prije 15 godina u rodnome Liegeu u Belgiji. I jedan party promotor upada u studio i stvara stvari koje su pokupili golemi labeli kao što su Reload, R&S, Rotation, Pure Plastic, Muller, Teknotik, da bi s Marcus Vectorom pokrenuo i vlastitu vrlo uspješnu etiketu Toys For Boys. Što pušta? Sve ono bitno između housea i techna.

Super funky momak, rođeni Riječanin je i Saša Jovanović koji se za pultevima odazva na ime Life4Funk. Aktivan od 1995. ovaj klinac koji je sakupljao kazete elektronike glazbe gdje je god stigao, počinje raditi u lokalnim klubovima i na domaćim radio valovima, da bi 1997. već pala prva rezidencija u rasplesanom klubu Diva. '99. ga vodi u Novi Sad gdje se pridružuje lokalnoj sceni da bi 2007. postao član Englishbreakfast DJ Crewa odgovornog za beskonačne klupske noći Novog Sada. Danas ponovno sa sidrom na riječkoj obali Life4Funk vodi litanije Crkve.

ROOF AW kolektiv je kojeg čine Andrej Jelić i Igor Kurjaković, dva momka koji su ostvarili mostarski underground san nakon što su svojim serijalom nastupa i high end partya počeli pomicati granice na sceni u nove hibridne formate, dok su Juri Paik i Tome R, glave, ruke i srce iza mega uspješnog u stratosferu lansiranog Sit Down Recordingsa čiju estetiku grle najpoznatija imena žanra.

Zagrebački sessiondigger, gospodin je s golemim glazbenim iskustvom, a setovi su kule prekrasno kompleksnih majstorski složenih slojeva, kao napolitanka glazbenog znanja gdje svaki novi kat otvara ova vrata.

Pa neka glazba ne prestaje. Uhvati upade ovdje i dobro nam došli na after(e)!

Subota, 13.07. – Početak u 04h
Line up:

SIERRA SAM (Berlin)
Life 4 Funk | ROOF AW
Juri Paik B2B Tome R
Feta | sessiondigger

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2