Skip to main content
  • 4.04.2023.

Vikend program Crkve: Easter techno te nova suradnja Linije i Greenlight kolektiva

Riječani ovog vikenda osim uz dobro poznata domaća lica imaju priliku plesati i uz stranog gosta

Piše: 

U petak 7. travnja, riječka Crkva priprema uskršnji techno party na kojem se okupljaju dobro poznata lica – Adoo, Pico Chavese, Driverr, Definer i DJD.

Adoo je pulski DJ, rezident kluba Steel i pokretač Techno Je Na Selu Eventsa. Pico Chavese je iskusni tech-house, techno DJ i producent s Krka čiji se setovi mogu uhvatiti diljem Istre i Kvarnera. Driverr je Žminjanin koji se nakon žanrovskog istraživanja primirio s preferencijom u technu i tech house zvuku. Definer i DJD predstavljaju novi val DJ-eva koji donose nešto tvrđe i agresivnije zvukove, a to najviše dolazi do izražaja kroz njihov projekt MENTAL.

Ulaz do ponoći iznosi 7€, a iza ponoći 8€.

FB EVENT: EASTER TECHNO 07.04.2023 Crkva / Rijeka

SUBOTA – GREENLIGHT KOLEKTIV

Nakon Easter Techno partyja uz poznata domaća lica, u subotu 8. travnja u riječkoj Crkvi, Linija i Greenlight kolektiv nastavljaju suradnju i dovode novo atraktivno inozemno gostovanje. Kultni riječki klub preuzima DJ i producent Kepler. Uz britanskog DJ-a nastupaju i Greenlightovi rezidenti Grenco, Ivan Erjavac, Phonophobes i Andreas.

Prva suradnja Linije i Greenlighta dogodila se još u studenom prošle godine kada su preuzeli Crkvu s britanskim DJ-om Kassianom. Kao i na prošlom zajedničkom partyju, ali i na svim Greenlight Collective događajima poseban naglasak se stavlja na uređenje kluba raskošnim zelenilom, zelenom bojom i atraktivnim vizualnim animacijama.

Zvuk Keplera uvijek evoluira i iznenađuje. Proteže se kroz mnoge žanrove poput minimala, housea, techna i UK garage, a svojom iznimnom kolekcijom ploča uvijek zavodi floor. Svojom unikatnom produkcijom zaslužio je podršku mnogih velikana underground scene kao što su Enzo Siragusa, Raresh, Ben UFO, Ryan Elliot, Seth Troxler i mnogih drugih. Keplerove trake objavljene su na etiketama poput Constant Sounda, R.A.N.D. Muzika, INSTICT-a i drugih, dok je i on sam vlasnik isključivo vinil etikete Perspective.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio, dok ulaz na vratima do ponoć iznosi 10€, a iza ponoći 12€.

FB EVENT: Linija x Greenlight w/ Kepler (UK)

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop