Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

VON u trećem izdanju uz Felvera za pultom Pločnika

Četvrtak, 16 Ožujak 2023

U petak, 24. ožujka na trećem izdanju VON večeri u Pločniku nastupit će Marijan Felver, jedan od očeva zagrebačke scene elektroničke glazbe


Felver je jedan od najdugovječnijih i najcjenjenijih zagrebačkih glazbenih selektora. Kreator legendarnog serijala "Stereo Studio" večeri, koje su obilježile čitavu generaciju partijanera na ovim prostorima.Jedan od rijetkih domaćih partija koji su u to doba bili na svjetskoj razini. Od glazbe, do flyera koji čiji je dizajn osvojio nagrade. Njegov trenutni projekt, Stereotip, prirodan nastavak (ili možda bolje rečeno, novi evolucijski stadij) "Stereo Studio" večeri, jedan je od najkvalitetnijih klupskih programa kojima smo mogli svjedočiti u zadnjih desetak godina.

"S obzirom da trenutno sa VON programom idemo svaka dva mjeseca, nekako se čini kao da je prošla čitava vječnost od pripreme za prvu večer, za koju smo znali 5 tjedana unaprijed, tako da mi na taj broj 3 gledamo drugačijim očima i odlučili smo napraviti nešto da gradu, a i sebi samima, pokažemo da mislimo ozbiljno, te ugostiti dj-a koji nam je glazbeno nekako najbliži, a opet puno iskusniji, tako da ćemo na kraju večeri sigurno izaći pametniji iz kluba.", ističe Pereti iz organizacije."Dođite i podržite dobru mjuzu. Pločnik je prije svega ugodan klub, sa pozitivnim osobljem, odličnim pivama i još boljim sound systemom. Očekuje nas odličan provod.", za kraj će Tomislav.

Timetable:
19:00 Pereti (VON)
21:00 Mahr (VON)
23:00 Felver (STEREOTIP)

FB Event: VON / Felver

Cijena ulaznice: 0 Eura, iliti besplatno