Skip to main content
  • 19.09.2019.

Vraćamo se u najpoznatiji Tunel Rijeke

Ovog petka Tunel Rijeka slavi 12 godina postojanja.

Piše: 

Ekipa Tunela se dobro zapitala kako da obilježe 12 godina partijanja i sinula im je jednostavna ali provjereno dobra ideja otvaranja klupskog programa sezone uz sočan line up koji će držati ljetne temperature. Stoga 20. rujna plešemo uz Paloma Yves, KAKO live i Amor.

Paloma Yves je osnivač Velvet Festivala, Baobab Radio emisije na KLFM-u i ljubitelj ljubavnih šansona i poliritmova još od malih nogu. Svoju selekciju je puštao u Londonu, Brightonu, Ljubljani, Beogradu, Zagrebu, Splitu, te dijelio stage sa imenima kao što su Jan Kinčl & Regis Kattie, Vuka, DJ OZ i ostali predstavnici regionalne disco i jazz scene. Čest je gost kluba Život i uskoro će imati prvi podcast na NTS radiju.

U početku bijaše Samo Tako,  riječki dj, producent i vlasnik Innerspace izdavačke kuće. Potom upoznaje vokalisticu Katju i kreće KAKO – žanrovski neograničen i spontan live. Do sada broje nekoliko live izvedbi od kojih su Blast fest u Šibeniku, Tipsy Ballroom, zagrebački Masters, Skrivena Uvala na Cresu, Thru The Bushes i riječki Tunel. Zajednička ljubav prema glazbi ih je potakla  na pokretanje programa GRID koji se uskoro sprema postati i izdavačka kuća.
 

Amor je zasigurno jedan od najtalentiranijih hrvatskih selektora, počinje svirati još sredinom 90-ih, te sa svojim školskim prijateljem Darianom formira poznati tandem Amor & Darian. Nakon lokalnih nastupa i svirki u popularnim klubovima kao što je to bio Quorum Colours, postaju rezidenti u slovenskoj Ambasadi Gavioli, jednoj od najcjenjenijih europskih okosnica elektroničke glazbe. Amor je nastupao diljem Hrvatske, Slovenije i Italije, te drugdje u Europi. Nakon što je započeo solo karijeru, poglavito se posvetio glazbenoj produkciji.


Event pratite  na 12 godina Tunela , a upad vam je 20 kuna prije ponoći te 30 nakon. Slijedećeg dana, subote 21. rujna, kada ste i dalje napunjeni sa slavljeničkom energijom petka, spremaju za vaš još jedan plesnjak. White Stains će se potruditi probutit romantičnu energiju koja se mogla osjetiti na plesnim podijima osamdesetih i devedesetih godina. U potrazi su za izgubljenim glazbenim biserima  a  atmosfera koju donose sa sobom ima notu intime kućne žurke.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2