Skip to main content
  • atmosfera
  • 4.10.2012.

Vrijeme je za Master After Partije

After svih aftera tijekom godina je nailazio na različite poteškoće od mijenjanja lokacije do potpunog ukidanja, no uvijek se s vremenom ponovno vraćao na scenu.

Naslovna foto

atmosfera

Pod novim nazivom Master After party pronašao je svoj novi dom u Cranberry Clubu u Zagrebu 9. sezonu za redom.

Tako će ove subote Cranberry weekender predstaviti TOP DJ MAG-ovu legendarnu 'staru školu' na 2 floora, DEJA VU party, gdje se možete zabaviti uz nezaboravne techno/trance/house klasike iz 'zlatnog doba' elektronske glazbe, a nakon toga, od 06 sati slijedi Master After Party.

Zabavljat će vas DJ Toxic i Robi Silva.

Grga, poznatiji kao DJ Toxic, poznati DJ i glazbeni urednik, resident je i jedan od pokretača Sintetica, Bodywork, Futurescope i Body & Soul programa. Sa nekoliko ljudi sudjeluje u projektu DJ-Akademije. 2005. se vraća u Fanatic, gdje ostaje do 2011. Jedan je od najdugovječnijih trenutno aktivnih DJ-a u Hrvatskoj.

O Robiju Silvi nije potrebno previše riječi trošiti. Jedan je od najdugovječnijih hrvatskih DJ-a, nastupio je su svim renomiranim klubovima i na većini velikih događaja vezanih za elektronsku glazbu, a ujedno je i osnivač ovog programa koji uspješno traje već 9 sezona.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2