Skip to main content
  • 11.04.2019.

Yakka slavi 30. rođendan i 10 godina DJ-inga uz MYUZ b2b night

U 10 aktivnih godina na elektroničkoj sceni, Yakka djeluje kao house DJ, producent, remixer, vlasnik izdavačke etiekte Beatality Records, organizator partya te grafički dizajner.

Piše: 


Dosadašnji rad okrunio je Ambasador nagradom za DJ-a godine 2018. po izboru publike.

Dupla okrugla brojka proslavit će se u Klubu (Zagreb) u subotu 13.4. uz tri back-2-back seta. Peti po redu MYUZ party okuplja cijeli kolektiv uz gostujuće ime Pablo Panda (BSH Events). Sudeći po dosadašnjim izdanjima MYUZ-a, očekuje se još jedna vrhunska house večer i intimna atmosfera malog, ali krcatog Kluba, a započet će ju vinkovački dvojac Hudi & Lu Kaku (00:00 do 02:00). Iza njih b2b set Yakke i Pabla Pande koje redovno slušate na BSH events zbivanjima, a za kvalitetan kraj večeri pobrinut će se Sicillio i Mario Mijatović.

Službeni warmup je u La Bodegi na Cvjetnom trgu gdje će od 21 sat ekipu zagrijati već spomenuti Pablo Panda, Sicillio te Mario Mijatović. Ulaz na warmup je besplatan, a u Klub 30kn do 01h, a 40kn nakon 01h. Budi tamo! Samo Yakko!

Zagrijte se uz Yakkin #SAMOYAKKO Podcast koji izlazi svakog četvrtka na Mixcloudu:

Yakka upcoming dates:

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2