Skip to main content
  • 11.04.2019.

Nova vibrantna oružja iz radionice Archieja Hamiltona ususret setu u Pazinu

Tendencije Archieja Hamiltona da pomiče svoje granice, majstorski miksa žanrove i spaja utjecaje savršeno su došle do izražaja u njegovom novom EP-ju „Waisted“, koje je objavio prije nekoliko tjedana.

Piše: 


Trake „Waisted“, po kojoj je izdanje i dobilo ime, te „Quicksand“ međusobno se u idealnom omjeru razlikuju i nadopunjuju, a već su zavladale podijima i radijskim postajama diljem svijeta. “Waisted” je tako nedavno Annie Mac zavrtila u svojoj emisiji na BBC Radio 1, dok su ju velikani Carl Cox i Marco Carola isprobali na Resistance stageu Ultra Musica u Miamiju. Publika je, suvišno je i napominjati, lanisrana u totalnu euforiju.

Sam Archie “Waisted” je opisao kao “vibrantno oružje za plesni podij i snažni komad potpisa Archie Hamilton zvuka i groovea”, dok za “Quicksand” kaže da je “blaženo zamršeno djelo s deep acid slojevima i blistavim vokalom”– Hamilton je “Waisted” objavio na vlastitom labelu Moscow, kojeg vodi već ravno deset godina, a na kojem su mu česti gosti, recimo, Enzo Siragusa, Maher Daniel i Julie Marghilano.

Iako stvara magične melodije koje tjeraju na ples i za Arkityp te kultni FUSE, Archie je osobno osim Moscowa stvorio još jednu platformu na kojoj daje prostor glazbenicima koje cijeni – Moss Co – koji je na glasu kao alternativnija i eksperimentativnija verzija Moscowa.

Ne sumnjamo da Hamilton neće iskoristiti priliku da svoje najnovije plesne uratke isprezentira i našoj publici – već u nedjelju, 21. travnja može ga se poslušati u Magnusu u Pazinu. Tamo ga na sam Uskrs dovodi ekipa Seriously Twisteda, poznata po svojoj nepogrešivoj selekciji, a lokalnu potporu zvijezdi s londonskom adresom dat će njihovi residenti Mate Čeko, Marin Biočić i Danny Clarck.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio za 60 kuna, a mogu se kupiti i na više fizičkih lokacija (o čemu su informacije dostupne na Facebook eventu), dok će na ulazu (ako ne bude rasprodano) trebati izdvojiti 80 kuna.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk