Skip to main content
  • 28.12.2015.

Zagrebački Europski trg za Doček se pretvara u klub na otvorenom

U najluđoj noći u godini Europski trg pretvorit će se u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca.

Piše: 


Što ćemo slušati zadnje u 2015., a što prvo u 2016. u rukama je DJ-a i producenta s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi, te jednog od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina – Eddyja Ramicha. Uz Eddyja, za dobru plesnu atmosferu u novogodišnjoj noći bit će zaduženi i popularni europski DJ-i, Mr Mendel i Saint-James koji u Zagreb stižu iz Amsterdama i Pariza.
{youtube}SOg3W2cw98w{/youtube}

Mr Mendel polako ali sigurno postaje pravi ambasador amsterdamske scene u svijetu, nametnuvši se u Amsterdamu kao jedna od vodećih figura kada je u pitanju klupski i disko zvuk. Saint-James (Maxence) pak sa svojom ekipom iz Phonographe Corp stoji iza nekoliko klupskih serijala u Parizu, poput Digger’s Delighta, kojima su unijeli novi duh u noćni život grada. Sjajna kombinacija Mr Mendel – Saint-James – Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja od 21 sat do 4 ujutro.
{youtube}jERoRJnEvVU{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2