Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Zagrebački Europski trg za Doček se pretvara u klub na otvorenom

Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015

U najluđoj noći u godini Europski trg pretvorit će se u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca.


Što ćemo slušati zadnje u 2015., a što prvo u 2016. u rukama je DJ-a i producenta s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi, te jednog od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina - Eddyja Ramicha. Uz Eddyja, za dobru plesnu atmosferu u novogodišnjoj noći bit će zaduženi i popularni europski DJ-i, Mr Mendel i Saint-James koji u Zagreb stižu iz Amsterdama i Pariza.


Mr Mendel polako ali sigurno postaje pravi ambasador amsterdamske scene u svijetu, nametnuvši se u Amsterdamu kao jedna od vodećih figura kada je u pitanju klupski i disko zvuk. Saint-James (Maxence) pak sa svojom ekipom iz Phonographe Corp stoji iza nekoliko klupskih serijala u Parizu, poput Digger’s Delighta, kojima su unijeli novi duh u noćni život grada. Sjajna kombinacija Mr Mendel - Saint-James - Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja od 21 sat do 4 ujutro.