Skip to main content
  • alt
  • 28.05.2014.

Zagrijavanje za Barrakud u O’Hari

Bliži se ljeto, a svi znaju da ono ne može službeno započeti bez, sada već tradicionalnog, najluđeg splitskog partyja. 

 
O’Hara Music klub još jednu divlju ljetnu sezonu otvara vrućim zagrijavanjem za Barrakud festival, koji se održava od 9. do 16. kolovoza 2014. na otoku Pagu, s opasnim igračima svjetske elektronske scene u rukavu – Paulom Kalkbrennerom, Svenom Vathom, Dubfireom, Adamom Beyerom, Maceom Plexom, Art Departmentom i mnogim drugima.
{youtube}J7WAcXaYKY4{/youtube}
 
U O’Hari  će vas u subotu, 14. lipnja, dočekati  već dobro ulaštena i po običaju spremna za invaziju dobrog raspoloženja dva floora. Na prvom flooru tempo bira Pille, koji će to isto činiti i na samom Barrakudu, slijede Lushi, Madezh, Miro, Cid i MJ Suddani, dok će na drugom flooru svoje elektronske vratolomije izvoditi Feta, Vice Vicious, koji također nastupa na Barrakudu, te DJ Jock, Duda Dudes, Tlno Simich i Deeplowmatiq crew (Daff, dBart, Duje Lalin).
{youtube}CjRyC8y1OCE{/youtube}
 
O’Hara vas željno iščekuje od 22 sata, uz upad od 30 kuna. Tradicionalan doček prvih jutarnjih zraka sunca u ritmu muzike za ples i kolektivnoj masi sreće neće se sam dočekat!
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk