Skip to main content
  • 13.09.2019.

Zatvaranje Techno sezone na ušću Neretve

Serijal evenata Go.HARD zatvara plesnu sezonu na otvorenom.

Piše: 

Delta Sound Industry  u suradnji sa Kiteboarding  Komin donosi nam još jedan party tvrđeg Techno zvuka.Ovoga puta radi se o zatvaranju sezone partya sa kojima smo čekali zoru tamo gdje Neretva ulazi u more a zadnji ples zakazan je 14.09. uz dva regionalna gosta.

Prvi gost, Q'le iz Sarajeva, DJ je i producent koji voli prljavi zvuk i horor tematiku a može se pohvaliti kako je njegov EP "Raw"  bio prvo izdanje Parabola Recordsa na kazeti.

Drugi gost, također predstavnik susjedne BiH, je Forest People koji izdaje svoju produkciju na labelima poput DMOM, Toffler Music, N.O.I.A Undrerscore,Butane, Finetool a njegovu glazbu prepoznali su Chris Liebing, Technasia, Len Faki i mnogi drugi. Nazivaju ga i majstorom industrijal techna.

Domaća podrška su im Dotur & Champa koji će uz Sam Waxa, Mateja i Marka rasplesati nas zadnji puta ove godine na ovoj provjereno dobroj party lokaciji.
FB Event: DSI present Go.HARD "FINAL CHAPTER" w / Q'le & Forest People
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2