Skip to main content
  • adoo
  • 6.03.2019.

Adoo u pohodima na techno ljestvice

Pulske ulice dom su tipa kojeg majka zove Admire, u osobnoj piše Admir Hasanbegović, a elektronička subpersona tebe poznaje ga za pultom kao Adoo, mladog gospodina koji sve učinkovitije privlači globalno uho i organizatora "Techno Je Na Selu" evenata.

Piše: 

Naslovna foto

adoo


U elektroničku lepezu sebe ovaj domaći DJ i producent upisuju istraživanje housea, tech-housea, zaplete te kao muhu u mrežu groovy bassa, prebaci se na malo strogih perkusija za disciplinu i zatim te regresira na doba divljeg plemenskog trzanja, sve na struju i sve jako i uglavnom techno.

Najveći globalni uvrstili su trake u setove, popeo se na vrh Traxsource top stotke remixom za The Power – DJ Face Off, baca podcaste za Umeka a za trake se grabe 1605, Toolrom, KD Music, Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy...  No napredak i uspjeh zakonita su djeca rada i discipline pa Adoo stvara, radi i pleše i dalje dok resursi odlaze na ulaganje u vrhunsku analognu studijsku opremu jer majstor bez alata ne može ni stvarati.

Slijedeći uspjeh mekano intenzivne neumorne trake "Pulp" stvorene s Alenom Sforzinom za Agile Recordings koja je ugrabila prvo mjesto Traxsource-ove techno ljestvice krajem 2018, nedavno je svježe stvorena, i s Christian Smithova respektabilnog Tronic Music labela rođena, "Percussion Night". Ugodno smješten na 128 BPM-a, ovaj udaraljkama infuziran techno udar ekvivalent je plimnom valu ili injekciji adrenalina pod kožu, koji je s razlogom sredinom veljače također zasjeo na prvo mjesto Traxsource top desetke i još uvijek se drži na techno top 100.

Ovu perkusivnu zvonku noć u setove su već uvrstili Mladen Tomić za "Get Connected 019", Christian Smith i Desna za podcast 341, Christian Smith za austrijski Rave On Snow Fest podcast, Hollen za Radio Prospect 034, a ti po svoj digitalni sonični otisak možeš ovdje na Beatport.

Prati Admira na socijalnoj službenjači za još sjajnih techno 2019. novosti iz studio radionice i uživaj!

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2