Skip to main content
  • 21.09.2017.

Andrea Ljekaj novim remixom stigao i na naslovnu stranicu Beatporta

Uživam u zvukovima i sve što šuma i svi njeni stanovnici proizvode te dobivam dosta ideja od nje

Piše: 

Kao tornado hara plesnim podijima nebi li razbacao energiju gdje god stane za pult. Vijest o njegovoj dominaciji melodičnih zvukova prepoznali su i domaći promotori. Dva najjaća festivala u Hrvatskoj Sonus i Dimensions bili su svjedoci da se u njegovim prstima krije neopisiva strast. Tek je u ranoj fazi karijere, a već je stekao pozamašno internacionalno iskustvo. Svirao je od techno prijestolnice Berlina preko nezaobilaznog Londona, na drugi kontinent do Dubaia ne bi li se na kraju dokazao i na najpopularnijoj party destinaciji Ibizi.

Svirati pred tisućama ljudi po najvećim klubovima je želja svakog DJ-a, no Andrea Ljekaj se želi dokazati na drugoj grani stabla. Tamo gdje ga nitko ne vidi, a gdje se događa sva čarolija. Prepun ideja koje želi pretvoriti u djelo njegov drugi dom je studio. Sva ona energija koju pluta na plesnim podijima, koristi mu kao inspiracija za produciranje. Sama produkcija još je jedna stvar u njegovoj karijeri kojim ostavlja veliki trag. Izdanja za izdavačke kuće poput Get Physical i Save Us dokaz su kako je trenutno tražena roba.

Ne bi li saznali tajnu kvalitete Andreaine produkcije, osnivači izdavačke kuće Selador, Dave Seaman i Steve Parry pozivaju ga u goste. Riječ je o remiksu za traku Luna pod palicom Steve Parrya. Nepresušni izvori energije kod Andreae sada dolaze na vidjelo. Fokusira se na samu melodiju i u nju ulaže najveće napore. Ako očekujete bombu koja će razvaliti zvučnike, prevarili ste se. Osjetit ćete da vas tjera na malo dublju konekciju. Duboko i melodično, bilo da radite warm up ili ulazite u one zadnje minute seta, odvest će vas na malo putovanje. Produkcija koja će vam barem malo pokazati njegovu tajnu uspjeha. Support stiže sa svih strana, od legende Laurenta Garniera i Dubfirea, do igrača koji vole maštovist zvukova Timo Mass, Adriatiqe i Guy Mantzur.

Čija god slušna osjetila su se našla u kontaktu sa remixom Andreae osjetili su tu psihološku igru zvukova. Došao je i na naslavnu stranicu Beatporta, a naravno našao se i u društvo sto najprodavanijih izdanja. Dugačak je popis uspjeha koje je postigao ovim izdanjem pa je najbolje rješenje da i sami poslušate.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2