Skip to main content
  • 25.09.2019.

Andrea Ljekaj, Tom Bug i Time To Sl33p na drugom Get Physical izdanju

Berlinska etika ponovno pomiče reflektor na našu domaću scenu.

Piše: 

Get Physical i dalje okreće oči javnosti i usmjerava ih na  nove uzbudljive glazbenike iz Hrvatske sa svojim drugim EP-om u serijalu hrvatskih izdanja. Prva kompilacija izašla je u svibnju gdje su gostovali Marina Karamarko i Insolate a ovu kompilaciju ponovno je sastavio Andrea Ljekaj   koji i vodi ovaj projekt Croatia Get Physical.

Prvi na redu je Time To Sl33p iz Pule čiji su temelji osnovani na hip-hopu i indie rocku stoga ima velik raspon melankoličnog zvuka koji je pod jakim utjecajem etno udaraljki. ‘She Wasn’t One Of Us’ je zavodljiva traka sa bogatim bubnjevima, nježnim udarcima bassa i posipana toplom, hipnotičkom te gotovo spiritualnom melodijom.

Tom Bug je vlasnik etikete i klubske večeri Dobar House koja je među favoritima domaćih produenata i Dj-eva. Njegova diskografija proteže se po etiketama poput Snatch! a  ovo izdanje obogatio je trakom ‘Isolated’, chunky house traka sa dubokim bubnjevima. Odabrani zvukovi plešu i preksaču jedan drugoga dok se bogati akordi  prelijevajui preko njih a u tome trenutku sunce te "soulfulvokal tope vas na onaj način koji nikad neće dosaditi.

 Nagrađivani producent i DJ Andrea Ljekaj izbacuje na etiketama poput Get Physical, Einmusika, Endangered i Selador, a upravo njegova produkcija ga dovodi do gaža po cijeloj Europi i Bliskom Istoku. Njegov zvuk je epski i euforičan, a na ovom izdanju snažno je remiksirao traku ‘Nada’ od Insolate. Okreće ju prema plemenskim voznim zvukovima te koristeći udaraljke natjerat će vas da podignete ruke u zrak dok synth zvuci podižu razinu energije.

Ovo prvoklasno izdanje imat će premijerni EP party 03. listopada. u zagrebačkom Pločniku gdje će biti sva tri umjetnika te ćete imati jedinstvenu priliku ćuti sve tri trake u klubu.

FB EVENT:  Croatia Gets Physical – EP2 Premier
 


 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk