Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Bella Technika objavila drugi studijski album -Solid State-

Utorak, 14 Ožujak 2023

Bend koji je jednom izjavio “Pravimo klupsku muziku za one koji ne idu u klubove” je objavio novi album

Beogradski elektronički sastav Bella Technika objavili su svoj drugi studijski album pod nazivom "Solid State". Tri godine nakon uspješnog debitantskog albuma "Section", Bella Technika nastavlja svoje istraživanje electro popa, ponovno podržano vrhunskom produkcijom.

Bivši članovi Darkwood Duba, Bojan Drobac Bambi i Miki Ristić, s pjevačicom Katarinom Jovanović, publici donose osam novih pjesama za plesni i glazbeni hedonizam kroz “Solid State”. U jednom intervjuu članovi Bella Technike su otkrili da je album bio spreman još u 2021., ali su ga dotjerivali, jer su željeli dostići iracionalnu kvalitetu koja izaziva emocije i adekvatne asocijacije.

Miksanje albuma “Solid State” kao i za prvi “Section” odrađen je u Americi kod Setha Manchestera (The Battles, The Body, Daughters, Javelin), a mastering je radio berlinski inženjer Stefan Betke (Scape Mastering).

Album je izdan na etiketi Bravo Boys,  beogradskog Odličnog hrčka, koje je objavljeno u suradnji s PDV-om iz Zagreba. “Solid State” dostupan je u fizičkom obliku, ali i na streaming platformama.

 

POPIS PJESAMA:

Change

Clay

Solid State

Flea Market

Sundried
Bus Stop

Morning Comes

Tinatin